| anzelikafesecko |
Дата: Вт, Сьогодня, 16:50 | Допис # 1 |
| Рядовой
Латвія
Група: Користувачі
Дописи: 31
Статус: Offline |
Коли вирішила купити кросівки New Balance 530, переглянула безліч магазинів, але в підсумку зупинилася на HYPESNEAKERSHOP https://hypesneakershop.com.ua/new-balance-530/ Сподобалося, що на сайті була вся необхідна інформація про модель, а також можливість швидко отримати консультацію. Я хвилювалася щодо розміру, оскільки раніше не носила кросівки цього бренду, але консультант допоміг розібратися з розмірною сіткою та порадив оптимальний варіант. Замовлення обробили дуже швидко, а доставка не змусила довго чекати. Коли відкрила коробку, зрозуміла, що зробила правильний вибір. Кросівки виглядають просто чудово: якісні матеріали, акуратне виконання, стильний дизайн. Особливо сподобалося, що вони підходять практично до будь-якого одягу. Після кількох тижнів активного носіння можу сказати, що це одна з найзручніших пар у моєму гардеробі. Навіть після тривалих прогулянок ноги почуваються комфортно. Дуже вдячна HYPESNEAKERSHOP за якісний сервіс і приємний досвід покупки. Магазин повністю виправдав мої очікування. |
| |
|
|