Меню сайта
Форма вхіда
Календар
«  Листопад 2006  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Пошук
{IF}
Інші Новини
в мережі
Google.News
Google.blogs
Яndex.Блоги
RAMBLER
МЕТА.news
Новини на форумі ПОВСЕДНЕВНОСТИ: [01-04-2024] Онлайн ігри; [28-02-2024] Податкова служба; [07-01-2024] Нужны качественые инсектициды;
Последние Новини
[29-02-2012] Владимир Немировский: Поменяли только ко... (0)
[26-02-2012] У Вас есть в продаже "Брехунець&quo... (0)
[24-02-2012] Начальником Волчанской межрайонной ГНИ н... (1)
[22-02-2012] ГПУ возбудила уголовное дело относительн... (0)
[21-02-2012] Община адвентистской Церкви г. Волчанска... (0)
[20-02-2012] Председатель Старосалтовского поссовета ... (0)
[20-02-2012] Волчанский маслоэкстракционный завод нар... (0)
[20-02-2012] За взятку задержан судья Волчанского рай... (0)
[16-02-2012] Школьница пыталась покончить с собой из-... (0)
ВОВЧ@НСЬК Чт, 25-04-2024, 01:56
Вітаю Вас Гость | RSS
Кто автор?  
 НОВОСТИ
Головна » 2006 » Листопад » 17 » ЩО ХВИЛЮЄ ВОВЧАН- про це йшла мова під час зустрічі ветеранів з керівництвом міста та району
ЩО ХВИЛЮЄ ВОВЧАН- про це йшла мова під час зустрічі ветеранів з керівництвом міста та району
19:37
У РБК відбулася зустріч ветеранів міста з керівництвом райдержадміністрації, районної ради та міської ради. Відбулася вона, як підкреслила міський голова О.Камінська, з ініціативи районної ради ветеранів. У зустрічі взяли участь також перший заступник голови РДА В.Удод, заступник голови РДА Н.Шепеленко, заступник голови районної ради С.Круподеря, голови районної та міської рад ветеранів І.Зарубін та В.Дмитренко.
В залі були присутні керівники та представники різних служб району, які і відповідали на запитання зібрання. Доповідь про стан справ з виконанням Програми соціально-економічного розвитку району за 9 місяців зробила начальник управління економіки РДА Н.Гордієнко.
Ветеран війни і праці М.Мозуль після закінчення її повідомлення запитав:
- Стільки орних земель по району зараз не використовується? Ходять чутки, що близько ЗО тисяч гектарів...
- Сьогодні під парами у сільгосподарському обігу - 20 тисяч гектарів орного грунту. Хоча, за розрахунками, повинно бути не більше 10 тисяч, -відповіла Н.Гордієнко. - Тобто, дійсно, 10 тисяч гектарів сьогодні не використовуються для вирощення врожаю.
До 2 тисяч гектарів не обробляється, наприклад, у СБК „Олександрійське", близько 500 гектарів - уАФ „Роднік". Багато неораних площ на території Га-тищенської громади, у Пле-тенівці. Хоча зараз є перспективи і для Плетенівки, і для Га-
тища. До оренди земель тут виявляють цікавість нові інвестори.
В.Удод додав до цього: Певна річ, було б краще, коли б земельні паї оброблялися професіоналами. Однак в реаліях це поки що не завжди підтверджується. Інвестори обробляють землі 2-3 роки, а потім зникають.
Г.Гикал запитувала, чому у Вовчанську відсутній кільцевий автобусний маршрут, адже сьогодні, підкреслила вона, щоб дістатися на таксі з центу міста до контори газового господарства, потрібно заплатити аж 10 гривень. Що для більшості пенсіонерів дуже дорого.
- Кільцевий автобусний маршрут у місті свого часу відкривали. - відповіла на це О.Камінська, - однак автопере-візники зараз не хочуть бити свій приватний транспорт - по вкрай розбитим вулицям маршруту Га-гаріна та Ігнат'єва.
На наступний рік у нас вимальовується перспектива полагодити на цих вулицях проїжджу частину, і тоді ми разом з рай-держадміністрацією, вважаю, зможемо поновити рух автобусів по цьому маршруту.

З інформаціями також виступили начальник управління праці та соціального захисту населення РДА В.Бондаренко, заступник начальника відділення Пенсійного фонду у Вовчанському районі Т.Безсалова, представник райлікарні А.Матвієнко, завідуюча Вовчанською філією Ощадбанку О. Ґонтар, інженер Вовчанської дільниці Чугуївської філії «Харків-газ» М.Лірський.
До останнього було у присутніх, по суті, найбільше питань. Зокрема, невдоволення в учасників зустрічі викликало те, що прийом відвідувачів працівниками дільниці ведеться не весь робочий день. Запитували, чи можна квартиру у багатоповерхівці перевести на опалення від індивідуального котла, на що М.Лірський відповів:
- На це в більшості випадків стримуючим фактом слугує недостатній діаметр газових труб, які при спорудженні будинків були розраховані лише для живлення плит і приготування їжі.
Були питання і про ціну на газ, які одержують котельні районного підприємства тепломереж, але тут, за словами М.Лірського, Вовчанська дільниця, як кажуть „не гравець на полі",
угоди про постачання газу укладаються з іншими газопостачальними компаніями!
О.Камінська коментуючи данне питання, розповіла, що директор районного підприємства тепломереж Ю.Кишинець буквально напередодні зустрічі повідомив, що договір на постачання газу таки укладено, однак це стало можливим тому, що у Вовчанську до початку опалювального сезону було переглянуто тарифи на теплопостачання, у тих же районах, де цього не зроблено, договори про постачання газу газові компанії навіть не розглядають.
Кілька питань стосувалися роботи «Вовчанськжитлосервісу». На них відповідав начальник „Вовчанськжитлосервісу" О.Коваленко.
Підбиваючи підсумки зустрічі, яка тривала більше двох годин, О.Камінська подякувала присутнім за активність у роботі, запевнила, що представники влади розглянуть всі питання, які тут порушувалися, і вживуть відповідних заходів для їх вирішення та відповіла на ряд письмових запитань.
Зокрема, люди цікавилися, чи працюватиме нарешті у райлі-
карні морг (облаштування його зараз ведеться у одному з корпусів райлікарні), навіщо рубають по вулицях дерева (О.Камінська відповіла, що сьогодні у міськраді лежить порядку ста заяв на спилювання старих то-полів, однак, виявляється, є у населення і протилежні думки з цього приводу), чи існує ще у міськраді пільгова черга на одержання житла (практично її немає, адже соціальне житло у Вовчанську не споруджується, питання щодо переводу у комунальну власність міста гуртожит-ка технікуму механізації, який згодом можна було б переобладнати під житловий будинок, поки ще не вирішено).



до речі... . . . .
Що пишуть про це в Мережі: Яndex Яndex  Google Google Блоги Блоги Яndex.News Новини
Категорія: Влада | Переглядів: 1170 | Додав: volchansk | Рейтинг: 0.0/0 |
Всьог коментарів: 0
Дописувати коментарі можуть лише зареєровані користувачі
[ Реєстрація | вхід ]
та користувачі В Контактi
Разделы новостей
Влада [170]
Фотоновини [9]
Економіка [92]
Спорт [35]
Культура [37]
Екологія [32]
Інфраструктура [59]
Політика [19]
Соціальний захист [10]
Суспільство [80]
ЗМІ [38]
До відома! [110]
Негаразди [374]
Інше [78]
х-Анонсы и планы [10]
х-Встречи [7]
Міні-чат
Опитування
Каким Интеретом вы пользуетесь?

[ Результаты · Архив опросов ]

Всего ответов: 230
Друзі сайту

наша кнопка
Волчанск (Украина) - сайт земляков

Статистика

Онлайн всього: 1
Гості: 1
Користувачі: 0
Copyright "Bank e-Day" © 2024