Меню сайта
Форма вхіда
Календар
«  Січень 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
{IF}
Інші Новини
в мережі
Google.News
Google.blogs
Яndex.Блоги
RAMBLER
МЕТА.news
Новини на форумі ПОВСЕДНЕВНОСТИ: [01-04-2024] Онлайн ігри; [28-02-2024] Податкова служба; [07-01-2024] Нужны качественые инсектициды;
Последние Новини
[29-02-2012] Владимир Немировский: Поменяли только ко... (0)
[26-02-2012] У Вас есть в продаже "Брехунець&quo... (0)
[24-02-2012] Начальником Волчанской межрайонной ГНИ н... (1)
[22-02-2012] ГПУ возбудила уголовное дело относительн... (0)
[21-02-2012] Община адвентистской Церкви г. Волчанска... (0)
[20-02-2012] Председатель Старосалтовского поссовета ... (0)
[20-02-2012] Волчанский маслоэкстракционный завод нар... (0)
[20-02-2012] За взятку задержан судья Волчанского рай... (0)
[16-02-2012] Школьница пыталась покончить с собой из-... (0)
ВОВЧ@НСЬК Сб, 27-04-2024, 02:20
Вітаю Вас Гость | RSS
Кто автор?  
 НОВОСТИ
Головна » 2007 » Січень » 8 » ДЕПУТАТИ - ПРО ВАЖЛИВЕ І НАБОЛІЛЕ
ДЕПУТАТИ - ПРО ВАЖЛИВЕ І НАБОЛІЛЕ
00:01
Ще до початку роботи IX сесії райради V скликания яку вів голова райради В.Панов, як і передбачено регламентом роботи районної ради, перший заступник голови райдержадміністрації В.Удод зробив Інформацію про діяльність РДА за 11 місяців поточного року по виконанню Програми соціально-економічного розвитку району у 2006 році. Основні показники
Інформація викликала ряд запитань у депутатів. Зокрема, В.Панов цікавився, коли у мешканців селища Білий Колодязь з'явиться у квартирах вода яку відключили через борги за електроенергію місцевого комбінату комунальних підприємств. В.Панов, М. Бабічев, М.Білецький з'ясовували, яким чином здійснюється оплата автоперевізникам за проїзд на маршрутах пасажирів пільгового контингенту, адже з цього приводу надходять скарги від населення. А також про те, як дістатися до Харкова мешканцям таких сіл як Пільна.
В.Панов порадив під час укладання договорів на перевезення пасажирів, яке здійснюють перевізники харківських підприємств, наполягати на включення до складу конкурсної комісії обласного управління транспорту представників Вовчанської РДА (таким чином, як він підкреслив, вирішувалося питання впливу на розподіл вигідних та невигідних маршрутів серед харківських автопере-візників у 2004 році).
О.Слюсарєва турбувало, коли ж і хто буде лагодити покриття автодороги до селища Вільча. Як виявляється, вона і досі є недобудованим об'єктом, однак, про що наголошував В.Панов, такою ж, певно ця дорога і залишиться назавжди. Тому РДА треба вживати заходів для передачі в стані, який є, цієї автодороги на баланс облавтодора - і тоді з'явиться реальний її господар. На жаль, депутати не на всі поставлені запитання почули конкретні відповіді від В.Удода.
Коли сесія перейшла до розгляду питань порядку денного, то упоралася з цим досить швидко - все було попередньо обговорено на профільних комісіях, підготовлені і роздані депутатам відповідні рішення, тому питань під час обговорення не виникало. А розглянули, проміж іншого, зміні до районного бюджету на 2006 рік, затвердили цілу низку різних програм, статутів комунальних установ.
А от під час обговорення питання „Про продаж ТОВ „КИП і А" орендованого майна бази відпочинку „Будівельник", розташованої на території села Революційне, дискусії відбулися.
Напередодні проведення сесії, 20 грудня, -повідомив В.Панов, - до райради надійшло дві телеграми. Одна з них - від депутати райради О.Агафонова (до речі, і він, і його колега по БЮТ Ю.Помазан дуже рідко беруть участь у роботі сесій райради), який запропонував провести конкурс по продажу майна цієї бази. А в інший телеграмі йшлося про намір ПП ЦСІ "Аграрій" взяти участь у такому конкурсі.
З цього приводу висловилися депутати М.Бабічев, Ю. Гнідін, О. КУлінічев, А.Степанець. Зокрема, О. Кулінічев сказав, що вважає недопустимим поведінку таких депутатів, як О. Агафонов, які в очі не бажають бачити інших депутатів райради, а спілкуються з ними лише телеграфним стилем
.
Переважною більшістю голосів було підтримано пропозицію дозволити продаж бази ТОВ „КИП і А" за цінами, визначеними експертною КОМІСІЄЮ.
На сесії було прийнято рішення про затвердження як депутатського запиту подання депутата Ю.Гнідіна стосовно установки телефонів ветеранам війни з села В. Хутори.
Вже по закінченню роботи сесії депутат О.Кулінічев звернувся до присутніх з наступнім.
Він розповів, що нещодавно відвідав школу-інтернат №5, побачене його глибоко вразило. А саме - що тут хронічно не вистачає коштів на харчування дітей-сиріт та напівсиріт, а також дітей з неблагополучних сімей. На організацію харчування на одну дитину на день припадає лише 6 гривень (у той час, як мешканцям будинку-спецінтернату, де переважною мірою утримуються особи, які внаслідок втрати здоров'я після багаторічного відбування різних строків покарання у тюрмах та зонах неспроможні самостійно себе обслуговувати, виділяється на це - інтернат фінансується з обласного бюджету - 16 гривень!)
- Я, - говорив О.Кулі
нічев, - розумію, що там, також на утримані люди. Але ж у Інтернаті №5 -діти, наше майбутнє, якими вони виростуть за таких умов харчування!
Депутат райради, головний санітарний лікар району Т. Матос"ян при цьому прокоментувала ,- моніторинг фізичного розвитку школярів навчальних закладах району, який постійно ведуть спеціалісти райСЕС свідчить - вихованці школи-інтернату відстають як у вазі, так і у зрісті від своїх однолітків.
Сьогодні коштів на те, щоб збільшити витра-ти на харчування в інтернаті, ЯК і взагалі у систе ми шкільного харчування по району, у районному бюджеті немає, не очікується їх і на наступний рік, про що повідомив заступник ГОЛови РДА М.ЛеснІков, який також займається цими питаннями. Тому депутати вирішили спільно з РДА звернутися до облдержадміністрації про можливість переведення фінансування інтернату з обласного бюджету (чи додаткового фінансування звідти на потреби Інтернату) а В.Панов та О.Кулінічев закликали і депутатів і господарників, які також брали участь у роботі сесії, зі свого боку допомогти цій справі.
* * *
25 грудня було проведено X сесію районної ради V скликання, на якій розглянуто питання «Про внесенню змін до рішення район ної ради від 13 лютого 2006 року «Про районний Бюджет на 2006 рік" (зі змінами)».


до речі... . . . .
Що пишуть про це в Мережі: Яndex Яndex  Google Google Блоги Блоги Яndex.News Новини
Категорія: Влада | Переглядів: 1103 | Додав: volchansk | Рейтинг: 0.0/0 |
Всьог коментарів: 0
Дописувати коментарі можуть лише зареєровані користувачі
[ Реєстрація | вхід ]
та користувачі В Контактi
Разделы новостей
Влада [170]
Фотоновини [9]
Економіка [92]
Спорт [35]
Культура [37]
Екологія [32]
Інфраструктура [59]
Політика [19]
Соціальний захист [10]
Суспільство [80]
ЗМІ [38]
До відома! [110]
Негаразди [374]
Інше [78]
х-Анонсы и планы [10]
х-Встречи [7]
Міні-чат
Опитування
Ваш возраст?

[ Результаты · Архив опросов ]

Всего ответов: 827
Друзі сайту

наша кнопка
Волчанск (Украина) - сайт земляков

Статистика

Онлайн всього: 1
Гості: 1
Користувачі: 0
Copyright "Bank e-Day" © 2024