Меню сайта
Форма вхіда
Календар
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук
{IF}
Інші Новини
в мережі
Google.News
Google.blogs
Яndex.Блоги
RAMBLER
МЕТА.news
Новини на форумі ПОВСЕДНЕВНОСТИ: [17-03-2024] Онлайн ігри; [28-02-2024] Податкова служба; [07-01-2024] Нужны качественые инсектициды;
Последние Новини
[29-02-2012] Владимир Немировский: Поменяли только ко... (0)
[26-02-2012] У Вас есть в продаже "Брехунець&quo... (0)
[24-02-2012] Начальником Волчанской межрайонной ГНИ н... (1)
[22-02-2012] ГПУ возбудила уголовное дело относительн... (0)
[21-02-2012] Община адвентистской Церкви г. Волчанска... (0)
[20-02-2012] Председатель Старосалтовского поссовета ... (0)
[20-02-2012] Волчанский маслоэкстракционный завод нар... (0)
[20-02-2012] За взятку задержан судья Волчанского рай... (0)
[16-02-2012] Школьница пыталась покончить с собой из-... (0)
ВОВЧ@НСЬК Чт, 28-03-2024, 13:04
Вітаю Вас Гость | RSS
Кто автор?  
 НОВОСТИ
Головна » 2009 » Грудень » 30 » Вовчанщина-2009: події і люди
Вовчанщина-2009: події і люди
17:33
Ось і минув ще один рік. Для кожного з нас, для району в цілому він, немає сумніву, видався багатим на різні події.
Вступивши в 2010 рік, думаємо, не зайвим буде згадати деякі з них, найбільш значимі і цікаві.

СТУДЕНТИ медколеджу Артем Пивоваров і Анастасія Нікітіна - лауреати фестивалю «Ліра Гіппократа», який проходив у м.Дубно Рівненської області в рамках ІV Всеукраїнського фестивалю-конкурсу мистецтв студентів- медиків та працівників лікувальних установ України «Ліра Гіппократа - 2008».

ОЛЬГА НИКИФОРІВНА Худошина з Вовчанська та Віра Іванівна Родітєлєва з Волохівки отримали Почесне звання України - «Мати-героїня».

У СЕЛІ Гатище відкрито нове приміщення фельдшерсько акушерського пункту. Керівництво громади, місцевий депутатський корпус та всіх мешканців села з цією подією прибули привітали народний депутат України, голова обласної організації Партії регіонів Д.Шенцев, голова районної ради В.Панов . 

НАТАША БОНДАРЕВА, учениця гімназії №1 - лауреат конкурсу знавців російської мови, який пройшов у Харкові, присвячений 895-річниці «Повести временных лет». До конкурсу Н.Бондареву готувала викладач російської мови та зарубіжної літератури Тетяна Каліманова, яка була відзначена Подякою Харківської обласної ради та сертифікатом на отримання одноразової стипендії для підвищення кваліфікації. 

ЛЮДМИЛА ВАРЦАБА, вчитель музичного мистецтва ліцею №2 - «Учитель року-2009». 

У СЕЛИЩІ Вільча відкрито відділення Ощадбанку.

У ВОВЧАНСЬКОМУ медичному коледжі відбувся 70-й випуск фельдшерів. 

У ХАРКОВІ, в спортивному комплексі «Восток» відбувся чемпіонат області з боксу серед юнаків 1995-1996 р.н. Чемпіонами області стали Максим Будніченко (учень ЗШ №6) Геннадій Петренко (ЗШ №7) Другі місця посіли Владислав Войченко (ЗШ №7); Роман Гаспарян (гімназія №1); Дмитро Шеремет (ліцей №2.) 

НА ЧЕМПІОНАТІ області з легкої атлетики серед спортсменів 1992-1993 і 1994-1995 р. н. команда Вовчанської ДЮСШ серед 15 команд зайняла третє місце. В особистому заліку Сергій Куценко став призером у 4 дисциплінах, зайнявши друге місце - у стрибках з шестом, у бігі на 60 метрів з бар’єрами, третє - у стрибках у довжину і висоту. Олександр Яковенко став чемпіоном у бігі на 3000 метрів і зайняв друге місце у бігі на 1500 метрів. Віталій Рибалко посів третє місце у бігі на 1500 метрів, Віталій Веселовський зайняв третє місце у бігі на 1500 метрів (всі вони учні ліцею №2). 

НАПЕРЕДОДНІ 8 Березня Президент України Віктор Ющенко підписав Указ «Про присвоєння почесного звання «Мати-героїня» КОЛТУН Світлані Василівні - матері п’ятьох дітей, м.Вовчанськ; МАСЛОВІЙ Світлані Вікторівні - матері вісьмох дітей, м.Вовчанськ; ТВЕРІТНИКОВОЇ Людмилі Василівні - матери вісьмох дітей, с.Молодова. 

ДІТИ–СИРОТИ та діти позбавлені батьківської опіки, які навчаються у школі-інтернаті, доволі часто відпочивали в дитячому оздоровчому таборі «Артек», але така подія, щоб путівки туди отримали відразу сім учнів сталася вперше. Посприяв такій ситуації голова райдержадміністрації В.Удод. 

ВІТАЛІЙ ПАНОВ – лауреат Регіонального рейтингу «Харків’янин року – 2008» в номінації «Громадські, політичні діячі і держслужбовці». 

ВПЕРШЕ за всю історію проведення змагань юних інспекторів дорожнього руху кущовий етап цього конкурсу пройшов у нашому районі. Своїх колег-суперників з Чугуївського, Печенізького, Шевченківського та Великобурлуцького району приймали юні інспектори гімназії №1. За підсумками напруженої боротьби на всіх чотирьох етапах конкурсу кращими виявилися наші земляки - команда інспекторів дорожнього руху гімназії №1. 

У ХАРКОВІ пройшов міжнародний конкурс-фестиваль «Оплески-2009», у якому серед інших учасників була і учениця Вовчанської музичної школи Таня Шевченко (викладач М.Кошмак). Виступаючи у номінації вокал у віковій групі до 10 років, вона показала відмінну підготовку і стала лауреатом цього престижного міжнародного творчого суперництва, за що й отримала Диплом. 

У ХАРКОВІ відбулась сьома спартакіада колективів фізкультури підприємств, які входять до корпорації ФЕД. За підсумками змагань спорстмени ВАТ ВАЗ впевнено посіли перше місце, за що й отримали Диплом та Кубок. 

НА ТУРНІРІ «Шкіряний м’яч», серед юних футболістів України наші спортсмени посіли третє місце.

НА ОБЛАСНИХ змаганнях спартакіади з туризму юні спортсмени в загальному заліку в змаганнях з техніки велотуризму, вибороли друге місце. 

НА ДВОДЕННИХ змаганнях «Старти надій» обласних щорічних спортивних змагань «Спорт протягом життя» команда Вовчанського району виборола почесне друге місце. 

ПОЧЕСНЕ І місце у ІІ віковій категорії (9-12 років) за номінацією «Художні твори» обласного конкурсу дитячої творчості в рамках Всеукраїнського конкурсу «Податки очима дітей» посіла КОЛЄСНІК АЛІНА – учениця школи – інтернату №5 

НА ЧЕМПІОНАТІ України з боксу серед юнаків 1995-1996 р.н. серед 457 учасників змагань з усіх областей України вихованці Вовчанської ДЮСШ завоювали два других та два третіх місця. 


ХАРКІВСЬКЕ Єпархіальне Управління УПЦ високо оцінило вагомий внесок Олександра Васильовича Уханьова в справу реставрації храму, і в резиденції Харківського Єпархіального Управління в урочистій обстановці вікарієм Харківської Єпархії архієпископом Онуфрієм він був нагороджений Орденом Української Православної Церкви на честь 1020-ліття Хрещення Русі. 

КАБІНЕТ Міністрів України нагородив Почесною грамотою та відзнакою трудовий колектив ВАТ ВАЗ «За значний внесок у зміцнення промислового потенціалу та соціальноекономічний розвиток Харківської області за вагомі досягнення у праці». 

В РАМКАХ міжнародного фестивального руху в змаганнях з хореографії, вокалу та спортивних танців юні спортсмени клубу «Прайз», які представляли нашу державу, стали переможцями і призерами змагань. 

РАДІСНА і довгоочікувана подія відбулася дванадцятого серпня у Молодовій. В оселі майже тридцяти мешканців цього населеного пункту прийшов газ. 

ПІД час збирання врожаю в районі намолочено більше 130 тисяч тонн зерна, середня урожайність по району склала 26 ц/га, у тому числі озимої пшениці - 30 ц/га. 

ЗВАННЯ «Почесний громадянин Вовчанського району» та «Почесний громадянин міста Вовчанська» присвоєно, відповідно, директору ТОВ СП «Білий Колодязь» О.Кулінічеву та директору медичного коледжу Л.Сухостат. 

КУБОК району з футболу завоювали футболісти ФК «Вільча». 

ГУБЕРНАТОР області А.Аваков та мешканка села Радянське К.Сироватська урочисто запалили символічний газовий факел в знак того, що до села прийшов природній газ. 

НА ТЕРИТОРІЇ Рубіжненської громади відбулась урочисто-траурна церемонія перепоховання останків 158 воїнів, знайдених на місцях колишніх боїв. 

НА ПЕРШОСТІ області з футболу серед ДЮСШ в молодшій віковій групі – 1996-1997р.н., серед 29 команд наша команда стала переможцем в своїй групі, набравши 14 очок. 

ПЕРЕМОЖЦЯМИ першості району з футболу стали футболісти з селища Вільча. 

З НАГОДИ Дня працівників сільського господарства Почесною грамотою голови облдержадміністрації з врученням нагрудного знаку нагороджено директора закритого акціонерного товариства Вовчанський комбінат хлібопродуктів М.Бабічева та доярку сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Агросвіт» С.Харламову. Почесною грамотою обласної ради нагороджено директора приватноорендного підприємства «Русь Єдина» В.Шевченка та голову фермерського господарства «Шанс» А.Шатковського. 

З НАГОДИ Дня місцевого самоврядування та за зусилля у розвитку місцевого самоврядування голова Вовчанської районної ради В.Панов нагороджений грамотою обласної ради. Грамотою обласної ради нагороджено також секретаря Юрченківської сільської ради Н.Галушку. А голова Іванівської сільської ради Н.Барилко за особистий внесок у справу економічного та культурного розвитку регіону нагороджена Грамотою Асоціації органів місцевого самоврядування. 


ЗА БАГАТОРІЧНУ сумлінну працю і зусилля, спрямовані на розвиток культури у Вовчанському районі та з нагоди 50-ти річчя з дня народження начальника відділу культури О.Кошмака нагороджено Почесною грамотою голови облдержадміністрації А.Авакова з врученням нагрудного знаку. 


ЗА ЗАСЛУГИ у справі духовного виховання громадян та з нагоди відзначення річниці утворення Харківської єпархії та 450 річчя святкування принесення на Волинь чудотворної Почаївської ікони Божої Матері, настоятелю Свято Жено Мироносицької церкви, протоієрею Івану Остаповичу вручено Церковний Орден та Грамоту Священного Синоду Української православної церкви за підпи-
сом Митрополита Володимира.



до речі... . . . .
Що пишуть про це в Мережі: Яndex Яndex  Google Google Блоги Блоги Яndex.News Новини
Категорія: Суспільство | Переглядів: 1498 | Додав: volchansk | Рейтинг: 5.0/1 |
Всьог коментарів: 0
Дописувати коментарі можуть лише зареєровані користувачі
[ Реєстрація | вхід ]
та користувачі В Контактi
Разделы новостей
Влада [170]
Фотоновини [9]
Економіка [92]
Спорт [35]
Культура [37]
Екологія [32]
Інфраструктура [59]
Політика [19]
Соціальний захист [10]
Суспільство [80]
ЗМІ [38]
До відома! [110]
Негаразди [374]
Інше [78]
х-Анонсы и планы [10]
х-Встречи [7]
Міні-чат
Опитування
Читаете ли Вы районную газету?

[ Результаты · Архив опросов ]

Всего ответов: 96
Друзі сайту

наша кнопка
Волчанск (Украина) - сайт земляков

Статистика

Онлайн всього: 1
Гості: 1
Користувачі: 0
Copyright "Bank e-Day" © 2024