Меню сайта
Форма вхіда
Міні чат
ХТО НА ФОРУМІ?
Сегодня были:
{IF}
ТОП ФОРУМОВ
{ENDIF}{IF}
Фотоальбоми
{ENDIF} {IF}
Сервисы
{ENDIF} {IF}
Пошук на форумі

{ENDIF} {IF}
-----
{ENDIF}
ВОВЧ@НСЬК Пт, 22-11-2024, 08:35
Вітаю Вас Гость | RSS
Что здесь изображено?

[Нові дописи · Участники · Правила форума · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: s1on, Warcraft  
Як обрати електроскутер
simaverona Дата: Ср, 31-08-2022, 13:24 | Допис # 1
Рядовой
Україна
Група: Користувачі
Дописи: 16
Статус: Offline
Хочу придбати скутер, для швидкого і зручного переміщення по місту. Машину буду ставити в гараж. тому як нинішні ціни на паливо просто шокують. Хто в темі, ь підкажіть за якими критеріями потрібно вибирати такий транспорт, якої фірми виробника краще розглядати? На якому українському сайті краще робити замовлення?

egorlastoch Дата: Ср, 31-08-2022, 13:31 | Допис # 2
Рядовой
Україна
Дописи: 25
А чому ви розглядаєте саме цей вид електратранспорту? Є наприклад електросамокат, він теж непогано розвиває швидкість, маневрений, зручний і за ціною значно дешевше. Бачу по місту багато людей переміщаються по місту на такому транспорті, він нині досить популярний

pachagaev Дата: Ср, 31-08-2022, 13:38 | Допис # 3
Рядовой
Україна
Дописи: 29
Я вважаю, що вам для того, щоб обрати хороший електросамокат, щоб він вам прослужив не один рік , варто почитати про характеристики кожної моделі, подивитися огляди і зробити висновки. Не раджу брати китайських марок, вони не дуже надійні

sasharivantev Дата: Ср, 31-08-2022, 13:42 | Допис # 4
Рядовой
Україна
Дописи: 14
Зараз з такими цінами на бензин, напевно більшість людей перейдуть на електротранспорт, тим більше що зараз справді багато видів такої техніки. Але електросамокат, як вам радять в коментарі, він більше призначений для підлітків і для розваг. Якщо ви вибираєте транспорт для пересування по місту, для перевезення вантажів, то звичайно краще електроскутер. При виборі дивіться на потужність двигуна, акумулятора, також на систему гальм. Купити електросамокат советуб в цій компанії, там представлено багато моделей від різних брендів https://am.ua/uk/elektrobayki-elektroskutery/

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright "Bank e-Day" © 2024