Меню сайта
Форма вхіда
Міні чат
ХТО НА ФОРУМІ?
Сегодня были:
{IF}
ТОП ФОРУМОВ
{ENDIF}{IF}
Фотоальбоми
{ENDIF} {IF}
Сервисы
{ENDIF} {IF}
Пошук на форумі

{ENDIF} {IF}
-----
{ENDIF}
ВОВЧ@НСЬК Пт, 22-11-2024, 08:45
Вітаю Вас Гость | RSS
Что здесь изображено?

[Нові дописи · Участники · Правила форума · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: s1on, Warcraft  
Хочу купити чохол
dmitriysarov9 Дата: Вт, 08-11-2022, 20:37 | Допис # 1
Рядовой
Франція
Група: Користувачі
Дописи: 7
Статус: Offline
Я вам рекомендую подивитися чохли на цьому сайті https://cma.ua/uk/chekhly-dlya-ipod , там досить багато якісних чохлів. Я там собі недавно купував чохол та швидку зарядку, мое замовлення прийшло через пару днів. Мені подобається те, що там великий асортимент і невисокі ціни. Я думаю, що дочці ви чохол лише підберете.

dianalapyxova Дата: Вт, 08-11-2022, 20:41 | Допис # 2
Рядовой
Німеччина
Дописи: 6
Я замовляв на Аліекспрес чохли. Так, чекати довго, але виходить набагато вигідніше. Я замовляв одразу багато, з друзями зробили одну спільну посилку. Там великий вибір і є такі класні, яких у нас не знайти.

veramarininaa Дата: Вт, 08-11-2022, 20:46 | Допис # 3
Рядовой
Німеччина
Дописи: 15
Я на розетці замовила чохол, мені потрібна була певна модель, і таку знайшла лише в нього. А ще простіше спуститься у якийсь перехід метро там і вибрати. У них завжди добрий вибір.

Допис відредаговано veramarininaa - Вт, 08-11-2022, 20:47

PetyaLogkin Дата: Вт, 08-11-2022, 21:02 | Допис # 4
Рядовой
Франція
Дописи: 4
На Али чохли для телефонів дешеві, але якість жахлива, може, це мені так не пощастило. Замовила дві штуки, прийшли з тонкого силікону, ще й отвори не збіглися, хоч моделі кілька разів перевіряла ще раз і вказала правильно. До речі, а на які моделі телефонів шукайте чохли? Дуже великий вибір у цьому інтернет-магазині  https://cma.ua/uk/chekhly-dlya-ipod

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright "Bank e-Day" © 2024