Яку ви любите каву?
|
|
dmitriysarov9 |
Дата: Пт, 09-12-2022, 23:27 | Допис # 1 |
Рядовой
Франція
Група: Користувачі
Дописи: 7
Статус: Offline |
Яку ви любите каву? Як його заварюєте? І якому сортувіддаєте перевагу? Зараз пішов бум на каву, всі ходять зі стаканчиками, але я цих кави кіосках кави пити не люблю, там він несмачний. |
|
|
|
fionafilono |
Дата: Пт, 09-12-2022, 23:38 | Допис # 2 |
Рядовой
Франція
Дописи: 22
Каву любила ще з підліткового повернення, п'ю щодня.) Проходила курси, щоб вдома її варити "професійно". Люблю каву з морозивом або карамеллю))) Мої улюбленці це Латте та Капучино з карамеллю та вершками..)))) |
|
|
|
borisbekarev119 |
Дата: Пт, 09-12-2022, 23:43 | Допис # 3 |
Рядовой
Франція
Дописи: 6
Я варю кофе с сіллю. Берете турку на неї досить щіпку солі і дві ложки зерна кави, трохи цукру за смаком і…..оля-ля напій готовий, до кипіння не доводити ... |
|
|
|
mbelousova07 |
Дата: Пт, 09-12-2022, 23:51 | Допис # 4 |
Рядовой
Франція
Дописи: 3
Теж дуже люблю каву, варю в турці. Варю просто, але іноді під настрій люблю з медом та гвоздикою. Взяти пару ложок меду, залити водою в турку, довести до кипіння (там пінка піднімається, може втекти), вимкнути, дати відстоятися трохи, потім покласти туди каву і гвоздики кілька зірочок. дуже смачно виходить. Ще головне купити хорошу каву. Можу порадити магазин, де ви можете вибрати каву, або зробити свій бленд https://coffeeagent.com.ua/sdelay-sam/ |
|
|
|
ira190184 |
Дата: Ср, 14-12-2022, 12:44 | Допис # 5 |
Рядовой
Україна
Дописи: 6
Я люблю Львівську каву. На данный момент этот кофе для маня самый лучший. Раньше покупала Лаваццу в желтой пачке, но сейчас это слишком дорого да и по вкусу не особо отличается. Еще Жокей брала в фиолетовой пачке, тоже более менее. Остальные, что пробовала, вообще не понравились. |
|
|
|