Купівля квітів у Львові
|
|
misterbicips |
Дата: Сб, 14-01-2023, 14:00 | Допис # 1 |
Сержант
Сполучені Штати
Група: Користувачі
Дописи: 191
Статус: Offline |
Привіт всім! У нас з дівчиною на днях річниця наших відносин, і я хочу їй подарувати гарний букет квітів. Порадьте які краще квіти подарувати, та інтернет-магазин у Львові де їх можна купити. |
|
|
|
Levchenko |
Дата: Сб, 14-01-2023, 14:03 | Допис # 2 |
Сержант
Сполучені Штати
Дописи: 170
Привіт! Я частенько радую свою дівчину квітами, вона тоді так радіє, і любить похвалитися своїм подругам. Тобі можу підказати досить не поганий квітковий магазин у Львові, там є з чого обирати, і доставка дуже оперативна. |
|
|
|
misterbicips |
Дата: Сб, 14-01-2023, 14:07 | Допис # 3 |
Сержант
Сполучені Штати
Дописи: 191
Привіт! Ми у Львові проживаємо зовсім недавно, тому я зовсім не знаю які у місті є квіткові магазини. Підкажи, будь ласка, в якому саме інтернет-магазині у Львові ти купуєш квіти? Завчасно вдячний! |
|
|
|
Levchenko |
Дата: Сб, 14-01-2023, 14:18 | Допис # 4 |
Сержант
Сполучені Штати
Дописи: 170
Моя дівчина любить троянди в різних кольорах, ось їх я їй частенько дарую. Купую квіти в інтернет-магазині Квітна https://kvitna.ua/ оскільки у них дуже великий вибір готових букетів, їх точно не менше 1000. Кожен букет це дизайнерська робота флориста, тому подібного немає в інших квіткових магазинах.
Порадити тобі можу дуже милий букет Троянда «Hermosa» та евкаліпт, який складається з троянд рожевого кольору, виглядає дуже красиво. Особисто мені дуже подобається, що в магазині є онлайн вітрина з відео до кожного букета, завдяки цьому можна його розгледіти з усіх боків. Магазин працює цілодобово та без вихідних, доставляють квіти дуже швидко, упродовж години після замовлення, до самих дверей. Букет зовні завжди виглядає точно так, як зображений в магазині на фото. Вибирати є з чого, але якщо будуть труднощі з вибором, в самому магазині з радістю допоможуть обрати. Тому без квітів ти точно не залишишся.
Прикріплено:
3375241.jpg
(38.7 Kb)
|
|
|
|