Купити букет квітів з гортензією
|
|
akhamsa |
Дата: Пт, 21-04-2023, 06:59 | Допис # 1 |
Сержант
Нідерланди
Група: Користувачі
Дописи: 119
Статус: Offline |
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, де в Києві зараз можливо замовити букет з гортензією? Хочу придбати на подарунок для своєї дівчини, але не знаю, де шукати. Дуже сподіваюсь на вашу допомогу. |
|
|
|
biteh |
Дата: Пт, 21-04-2023, 07:00 | Допис # 2 |
Рядовой
Нідерланди
Дописи: 51
Я нещодавно замовляв квіти у Флориста, це досить відомий і надійний магазин квітів в центрі Києва. Вони мають чудовий вибір букетів з гортензією та здійснюють доставку до будь-якої точки міста. |
|
|
|
bolshechem_zhizn |
Дата: Пт, 21-04-2023, 07:01 | Допис # 3 |
Рядовой
Нідерланди
Дописи: 78
Я зазвичай замовляю квіти у Flower Station, це мережа квіткових магазинів з великим асортиментом квітів та гарним сервісом. Вони мають кілька філій у Києві, де можна знайти гортензії у різних кольорах та величинах. |
|
|
|
cocacola |
Дата: Пт, 21-04-2023, 07:01 | Допис # 4 |
Рядовой
Нідерланди
Дописи: 40
Доброго часу доби. Я вам рекомендую звернути увагу на букет з гортензією Ла-Фолі https://zelena.ua/bouquet/bukety/gortenziya.html від інтернет магазину Zelena. Цей букет складається з гортензії блакитної, півонії Сара Бернар, троянд спрей Кейт Лі, оксипеталуму, Фрезії Білої, та зелені, що робить букет дуже красивий та елегантний. Крім того, гортензії символізують вдячність та душевний спокій, що робить цей букет чудовим вибором для подарунку для кохоної людини. |
|
|
|
ваня |
Дата: Вт, 21-11-2023, 14:33 | Допис # 5 |
Рядовой
Україна
Дописи: 51
Ищете, где купить цветы? Тогда это https://shop.camellia.ua/ru/catalog/cat-3/cvetocsne-kompozicii то, что вам нужно. На сайте вы найдете большой выбор букетови композиций из живых цветов. Все композиции оригинальны и соответствуют современным флористическим тенденциям. |
|
|
|