Меню сайта
Форма вхіда
Міні чат
ХТО НА ФОРУМІ?
Сегодня были:
{IF}
ТОП ФОРУМОВ
{ENDIF}{IF}
Фотоальбоми
{ENDIF} {IF}
Сервисы
{ENDIF} {IF}
Пошук на форумі

{ENDIF} {IF}
-----
{ENDIF}
ВОВЧ@НСЬК Сб, 23-11-2024, 09:12
Вітаю Вас Гость | RSS
Кто автор?

[Нові дописи · Участники · Правила форума · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: s1on, Warcraft  
Електричний автомобільний насос
vasya195 Дата: Пн, 30-10-2023, 23:35 | Допис # 1
Рядовой
Болгарія
Група: Користувачі
Дописи: 59
Статус: Offline
У мене виникло питання щодо електричних автомобільних компресорів для шин. Нещодавно купив собі машину і чув, що такий компресор може стати в нагоді у подорожах. Що потрібно враховувати під час виборів? Мені говорили про якісь моделі з ліхтариком, це справді зручно? Сподіваюся, хтось поділиться досвідом!

Levchenko Дата: Пн, 30-10-2023, 23:37 | Допис # 2
Сержант
Болгарія
Дописи: 170
Я кілька років користуюся таким компресором. На мій погляд, з ліхтариком дійсно зручніше, особливо якщо трапиться прокол у темну пору доби. При виборі зважай на потужність, довжину шланга і, звичайно, на час накачування. Перехідники для різних ніпелів також можуть стати в нагоді.

vasya195 Дата: Пн, 30-10-2023, 23:38 | Допис # 3
Рядовой
Болгарія
Дописи: 59
Правильно розумію, що потужність впливає швидкість накачування? І ще, чи є якісь перевірені бренди чи моделі, яким можна довіряти? Хочеться не переплатити, а й якісний товар отримати.

misterbicips Дата: Пн, 30-10-2023, 23:41 | Допис # 4
Сержант
Болгарія
Дописи: 191
Цитата vasya195 ()
У мене виникло питання щодо електричних автомобільних компресорів для шин. Нещодавно купив собі машину і чув, що такий компресор може стати в нагоді у подорожах. Що потрібно враховувати під час виборів? Мені говорили про якісь моделі з ліхтариком, це справді зручно? Сподіваюся, хтось поділиться досвідом!

Я користуюсь електричним автомобільним насосом https://avtozvuk.ua/ua/kompressory/c47 вже довгий час і можу сказати, що вибір моделі залежить від ваших особистих уподобань та бюджету. Я замовляв у магазині "Автозвук" модель Elegant Force Maxi 100010 з ліхтариком. Менеджер рекомендував її згідно з моїм бюджетом, і я залишився задоволеним.
Компресор працює швидко, ліхтарик дуже допомагає у темний час. Важливо враховувати, що дешеві моделі можуть швидко виходити з ладу, тому іноді краще додати трохи і взяти перевірений бренд.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright "Bank e-Day" © 2024