Порадьте смачний ром
|
|
misterbicips |
Дата: Нд, 19-11-2023, 14:21 | Допис # 1 |
Сержант
Великобританія
Група: Користувачі
Дописи: 191
Статус: Offline |
Доброго дня всім! До мене на днях приїде мій кум, і я вирішив в честь цього придбати смачний ром, але не знаю який обрати. Порадьте смачний ром, та інтернет-магазин, в якому його можна вигідно купити. |
|
|
|
Levchenko |
Дата: Нд, 19-11-2023, 14:26 | Допис # 2 |
Сержант
Великобританія
Дописи: 171
Я сам дуже люблю посидіти зі своїм кумом, правда це відбувається не часто. Раніше ми пили виключно пиво, але одного разу як спробували ром, тепер п'ємо тільки його. Можу підказати хороший онлайн магазин, в якому його купую, там є з чого обрати та ціни хороші. |
|
|
|
misterbicips |
Дата: Нд, 19-11-2023, 14:37 | Допис # 3 |
Сержант
Великобританія
Дописи: 191
А ми ще ніколи не пили ром, але дуже зацікавлені його спробувати. Підкажи, будь ласка, який саме ром подобається тобі, і буду максимально вдячний, якщо залишиш посилання на магазин, в якому його купуєш. |
|
|
|
Levchenko |
Дата: Нд, 19-11-2023, 14:45 | Допис # 4 |
Сержант
Великобританія
Дописи: 171
Пробував я не мало смаків рома, але одним з самих улюблених являється ром Bacardi Spiced, 40%, 1 л https://maudau.com.ua/category/rom/product_brand=bacardi який купую завжди в інтернет-магазині Maudau. Даний ром має темно-бурштинового кольору з золотистими іскрами. Ром має насичений, гладкий, пряний, терпкий смак з відтінками солодких спецій, прянощів і довгим післясмаком з димними і дубовими нюансами. Зараз на даний ром діє достатньо не погана знижка, тому встигни купити його вигідно. |
|
|
|