Меню сайта
Форма вхіда
Міні чат
ХТО НА ФОРУМІ?
Сегодня были:
{IF}
ТОП ФОРУМОВ
{ENDIF}{IF}
Фотоальбоми
{ENDIF} {IF}
Сервисы
{ENDIF} {IF}
Пошук на форумі

{ENDIF} {IF}
-----
{ENDIF}
ВОВЧ@НСЬК Пт, 22-11-2024, 12:32
Вітаю Вас Гость | RSS
Кто автор?

[Нові дописи · Участники · Правила форума · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: s1on, Warcraft  
Як ефективно і безпечно почистити динамік?
menigorek Дата: Нд, 12-05-2024, 09:40 | Допис # 1
Рядовой
Франція
Група: Користувачі
Дописи: 98
Статус: Offline
Вітаю! У мого iPhone став слабо грати динамік, ймовірно від накопичення пилу та бруду. Можливо, хтось може порекомендувати способи, як ефективно і безпечно почистити динамік? Цікавить 8 конкретних порад, які допоможуть покращити якість звуку.

HzBoy Дата: Нд, 12-05-2024, 09:41 | Допис # 2
Сержант
Франція
Дописи: 117
Чесно, якщо брати моє нефахове бачення, то я б і не став нічого робити самостійно, бо можна зіпсувати ще більше. Але можливо, підуть м’які пензлики для пилю, якими чистять камери? Таке в голову прийшло.

kirilzhilenko80 Дата: Нд, 12-05-2024, 09:42 | Допис # 3
Сержант
Франція
Дописи: 117
Якщо динамік став тихіше грати, то, можливо, його дійсно забило брудом. Спробуй використати маленьку щіточку або ватну паличку, але обережно, щоб не зашкодити. Чи це допоможе – не знаю, але так робив мій знайомий.

taras_gamper Дата: Нд, 12-05-2024, 09:44 | Допис # 4
Рядовой
Франція
Дописи: 47
Цитата kirilzhilenko80 ()
Якщо динамік став тихіше грати, то, можливо, його дійсно забило брудом. Спробуй використати маленьку щіточку або ватну паличку, але обережно, щоб не зашкодити. Чи це допоможе – не знаю, але так робив мій знайомий.
Здрастуйте, зіткнувшись з проблемою звуку в моєму iPhone, я знайшов статтю на Фокстрот https://blog.foxtrot.com.ua/mobilna....ad.html яка детально описувала, як правильно і безпечно очистити динаміки.
Серед порад були використання м'якої зубної щітки та спеціальних інструментів для чищення без пошкодження внутрішніх компонентів. Завдяки цим порадам я легко відновив чистоту і якість звуку свого пристрою. Раджу і вам скористатися цими порадами, для того, аби виправити свою помилку.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright "Bank e-Day" © 2024