Меню сайта
Форма вхіда
Міні чат
ХТО НА ФОРУМІ?
Сегодня были:
{IF}
ТОП ФОРУМОВ
{ENDIF}{IF}
Фотоальбоми
{ENDIF} {IF}
Сервисы
{ENDIF} {IF}
Пошук на форумі

{ENDIF} {IF}
-----
{ENDIF}
ВОВЧ@НСЬК Чт, 21-11-2024, 18:11
Вітаю Вас Гость | RSS
Кто автор?

[Нові дописи · Участники · Правила форума · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: s1on, Warcraft  
Вейпшоп
la2217596 Дата: Чт, 01-08-2024, 19:22 | Допис # 1
Рядовой
Україна
Група: Користувачі
Дописи: 11
Статус: Offline
Вітаю! Мене цікавить, де в Україні можна купити якісний под для вейпінгу? Я шукаю магазин, де представлений широкий асортимент продуктів, а також є можливість отримати консультацію від фахівців. Можливо, є якісь особливі пропозиції або знижки, про які слід знати?

viktorovnauliana711 Дата: Пт, 02-08-2024, 12:37 | Допис # 2
Рядовой
Україна
Дописи: 7
Як задоволений клієнт, хочу поділитися своїм досвідом покупки POD системи в Україні від Uvape. Я довго шукав якісний і доступний пристрій, який би відповідав моїм потребам, і нарешті знайшов ідеальний варіант. Ціни на POD системи від Uvape дуже приємно здивували – вони значно нижчі за середні ринкові ціни, а якість залишилася на високому рівні. Раджу купити пода https://uvape.pro/ua/pod саме тут. Особливо мені сподобалося, що вони пропонують багаторазові POD системи, що є і екологічно чистим варіантом, і економічним. Доставка була швидкою, і я без проблем замовив свій POD в Києві, отримавши його в обіцяний термін. Якщо ви шукаєте надійного постачальника POD систем, рекомендую звернутися до Uvape – ви не пошкодуєте!

nataliakovleva71 Дата: Ср, 07-08-2024, 18:09 | Допис # 3
Рядовой
Україна
Дописи: 4
Спасибо за хорошие советы, пригодятся ,....................................................................................................................................................................................................................................................................................

artchigirin Дата: Пн, 19-08-2024, 22:35 | Допис # 4
Рядовой
Великобританія
Спасибо за хорошие советы, пригодятся ,....  ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии....................................................................................................................................................................................

ivaskinasnezana Дата: Чт, 05-09-2024, 13:07 | Допис # 5
Рядовой
Франція
Дописи: 19
Раньше курение кальяна было настоящей экзотикой. Сейчас эта красивая восточная традиция доступна каждому, в каталогах интернет магазина Рods https://pods.com.ua/tabak-dlya-kalyana/tabak-4-20 Вы найдете компактные и полноценные разборные кальяны, которые станут отличными товарищами в любом путешествии. Также у них представлена широкая линейка табака 4-20 и угля, которая поразит даже самых взыскательных эстетов. Всем рекомендую.

garrymccallum115 Дата: Пт, 06-09-2024, 06:56 | Допис # 6
Рядовой
Німеччина
вот теперь запариммммм и задымиммммммммм

tefanga Дата: Пт, 20-09-2024, 02:41 | Допис # 7
Рядовой
Україна
Дописи: 10
А чи є тут любителі снюсу?)
Я просто недавно вирішив перейти і дуже задоволений залишився)
А купував я ось тут снюс Куба https://kupit-snus.in.ua/ua/cuba/
Поки що це самий топ для мене і рекомендую його обов'язково і вам спробувати
До того ж ціна цілком не висока на нього
А окремо можу відзначити ще швидку доставку)

Допис відредаговано tefanga - Пт, 20-09-2024, 02:41

ua5467898 Дата: Чт, 17-10-2024, 11:24 | Допис # 8
Рядовой
Великобританія
Дописи: 2
Исходя из личного опыта, я бы посоветовала вам обязательно посетить специализированный интернет-магазин электронных сигарет и кальянов Нardsmoke . Я заказывала здесь многоразовые сигареты, готовые наборы, жидкости для вейпа True Smok https://true-smoke.com.ua/ , основы, ароматизаторы и прочие товары, и в дальнейшем планирую пользоваться услугами данного магазина.

olforenko Дата: Нд, 20-10-2024, 08:33 | Допис # 9
Рядовой
Україна
Дописи: 17
Цитата tefanga ()
А чи є тут любителі снюсу?)Я просто недавно вирішив перейти і дуже задоволений залишився)
Я решил попробовать под-систему, взял на барахолке https://vape-baraholka.com.ua/ - и, если честно, это оказалось намного лучше, чем снюс.
Во-первых, она проще в использовании, и нет неприятного послевкусия.
Во-вторых, под-система меньше влияет на здоровье, так как нет табачных веществ, которые есть в снюсе.
Купил себе под, и теперь парю, не переживая за лишние проблемы со здоровьем.
Очень удобная штука, к тому же можно подобрать разные вкусы и крепость жидкости.
В общем, доволен своим выбором и не планирую возвращаться к снюсу.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright "Bank e-Day" © 2024