Меню сайта
Форма вхіда
Міні чат
ХТО НА ФОРУМІ?
Сегодня были:
{IF}
ТОП ФОРУМОВ
{ENDIF}{IF}
Фотоальбоми
{ENDIF} {IF}
Сервисы
{ENDIF} {IF}
Пошук на форумі

{ENDIF} {IF}
-----
{ENDIF}
ВОВЧ@НСЬК Пт, 27-06-2025, 09:51
Вітаю Вас Гость | RSS
Кто автор?

[Нові дописи · Участники · Правила форума · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: s1on, Warcraft  
Як правильно вибрати LED світильники?
kirilzhilenko80 Дата: Вт, 25-03-2025, 10:25 | Допис # 1
Сержант
Україна
Група: Користувачі
Дописи: 142
Статус: Offline
Як правильно вибрати LED світильники для робочого кабінету? Я планую поставити трекову систему, але не знаю, який тип світильників краще вибрати для офісу, щоб було комфортно працювати.

a_sov Дата: Вт, 25-03-2025, 10:25 | Допис # 2
Сержант
Україна
Дописи: 151
Для робочого кабінету важливо, щоб освітлення не було занадто яскравим, але водночас достатньо сильним для комфортної роботи. Я б порекомендував вибирати LED трекові світильники з можливістю регулювання яскравості та напрямку світла, щоб створити оптимальне освітлення для різних завдань.

HzBoy Дата: Вт, 25-03-2025, 10:26 | Допис # 3
Сержант
Україна
Дописи: 136
Згоден з попереднім коментарем. Ще звертай увагу на температуру кольору світла. Для робочого простору найкраще вибирати холодне біле світло, так воно не втомлює очі. Ідеально, якщо система має можливість змінювати яскравість, так буде зручніше підлаштовувати світло під час роботи.

menigorek Дата: Вт, 25-03-2025, 10:28 | Допис # 4
Сержант
Україна
Дописи: 125
Цитата HzBoy ()
Згоден з попереднім коментарем. Ще звертай увагу на температуру кольору світла. Для робочого простору найкраще вибирати холодне біле світло, так воно не втомлює очі. Ідеально, якщо система має можливість змінювати яскравість, так буде зручніше підлаштовувати світло під час роботи.

Перший раз замовляв в Vela LED світильники https://vela.com.ua/ і дуже радий, що не помилився. Придбав кілька трекових систем для освітлення робочого простору.
Мені потрібні були ефективні та економні варіанти, і я отримав саме це. Як тільки встановив, помітив, що світло стало рівномірним і не псує очі. Що ще сподобалося — трекова система дозволяє налаштовувати напрямок світла в будь-якому місці, що дуже зручно. Загалом, це те, що я шукав, і це відмінний варіант для дому чи офісу.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright "Bank e-Day" © 2025