Привіт усім! Останнім часом задумався про якість води, яку п'ю щодня. Хтось каже, що достатньо пити воду з-під крана, інші купують бутильовану або встановлюють фільтри. Хотілося б обговорити:
Яку воду п'єте ви?
-- З-під крана
-- Фільтровану
--Бутильовану
-- Мінеральну
Чи відчуваєте різницю у смаку або якості? Які фільтри або марки бутильованої води порадите?
Як думаєте, чи впливає якість води на здоров'я?
Особисто я використовую фільтр-глечик, але замислююся про покупку зворотного осмосу. Було б цікаво почути ваші думки та рекомендації. Давайте ділитися досвідом!Додано (22-05-2025, 06:32)
---------------------------------------------
Привіт! Особисто я давно перейшов на бутильовану воду, бо вважаю, що це найнадійніший спосіб отримувати чисту й смачну воду без зайвих домішок. Звісно, фільтри — це непогано, але іноді вони не дають 100% гарантії якості, а зворотний осмос — це вже досить складна і дорога система.
Рекомендую звернути увагу на воду «Моршинська» — дуже зручна у пляшках по 0,5 л, якість відчутно відрізняється від води з-під крана чи простих фільтрів. Вода нейтральна за смаком і справді приємна для щоденного вживання.
Щодо впливу на здоров’я — якість води дуже важлива, адже багато хвороб можуть бути пов’язані з домішками або бактеріями у неочищеній воді. Тож я однозначно за те, щоб пити якісну бутильовану воду.