Меню сайта
Форма вхіда
Міні чат
ХТО НА ФОРУМІ?
Сегодня были:
{IF}
ТОП ФОРУМОВ
{ENDIF}{IF}
Фотоальбоми
{ENDIF} {IF}
Сервисы
{ENDIF} {IF}
Пошук на форумі

{ENDIF} {IF}
-----
{ENDIF}
ВОВЧ@НСЬК Нд, 17-08-2025, 19:57
Вітаю Вас Гость | RSS
Кто автор?

[Нові дописи · Участники · Правила форума · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: s1on, Warcraft  
Чи варто переплачувати за італійські макарони твердих сортів
kirilzhilenko80 Дата: Пт, 15-08-2025, 12:57 | Допис # 1
Сержант
Україна
Група: Користувачі
Дописи: 146
Статус: Offline
Маю сумніви, чи варто переплачувати за італійські макарони твердих сортів, якщо у нас є виробники, які роблять не гірший продукт. Різниця в ціні іноді в два рази, а от чи настільки відчутна різниця в смаку та якості — питання. Замовляю через інтернет, тож немає змоги спробувати заздалегідь. Цікаво, хто пробував і ті, й інші — чи варта переплата того, щоб брати саме імпортні?

a_sov Дата: Пт, 15-08-2025, 12:57 | Допис # 2
Сержант
Україна
Дописи: 160
Я експериментував і купував як італійські, так і українські макарони твердих сортів. На мій смак, у дорогих імпортних макаронів більш рівна структура та вони краще тримають форму, особливо якщо готувати «аль денте». Але й наші виробники мають достойні варіанти, просто потрібно обирати серед преміум-лінійок. Для щоденних страв я часто беру українські, бо вони дешевші й при правильному варінні теж виходять смачними.

HzBoy Дата: Пт, 15-08-2025, 12:58 | Допис # 3
Сержант
Україна
Дописи: 139
Для мене італійські мають трохи іншу текстуру та м’якший смак, але при цьому залишаються пружними навіть після повторного підігрівання. Якщо роблю страву для гостей або щось особливе, то беру саме їх. Але для щоденних обідів не бачу сенсу переплачувати — наші тверді сорти, якщо вибрати хороший бренд, нічим не гірші, а різницю в смаку більшість людей навіть не помітить.

menigorek Дата: Пт, 15-08-2025, 12:59 | Допис # 4
Сержант
Україна
Дописи: 130
Цитата HzBoy ()
Для мене італійські мають трохи іншу текстуру та м’якший смак, але при цьому залишаються пружними навіть після повторного підігрівання. Якщо роблю страву для гостей або щось особливе, то беру саме їх. Але для щоденних обідів не бачу сенсу переплачувати — наші тверді сорти, якщо вибрати хороший бренд, нічим не гірші, а різницю в смаку більшість людей навіть не помітить.

Я зазвичай беру макарони твердих сортів у великих торгових центрах, але останнім часом почав замовляти онлайн – і в маркеті Маудау https://maudau.com.ua/category/makaronni-vyroby/sort_pshenytsi=tverdyi це виявилося дуже зручно.
Оформлення замовлення просте, сайт не глючить, оплата без проблем. Замовив кілька пачок, бо планував готувати пасту для гостей. Доставка Новою поштою – швидка, посилка прийшла ціла. Коли розпакував, був приємно здивований, що виробник вказаний чесно, а не як у деяких магазинах, де товар “ноунейм” у схожій пачці. Макарони відварив – тримають форму, смак насичений, текстура пружна. Навіть гості питали, де я їх купив.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright "Bank e-Day" © 2025