Меню сайта
Форма вхіда
Міні чат
ХТО НА ФОРУМІ?
Сегодня были:
{IF}
ТОП ФОРУМОВ
{ENDIF}{IF}
Фотоальбоми
{ENDIF} {IF}
Сервисы
{ENDIF} {IF}
Пошук на форумі

{ENDIF} {IF}
-----
{ENDIF}
ВОВЧ@НСЬК Нд, 17-08-2025, 12:00
Вітаю Вас Гость | RSS
Кто автор?

[Нові дописи · Участники · Правила форума · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: s1on, Warcraft  
Чи є різниця який обирати ревізійний люк під плитку?
cocacola Дата: Пт, 15-08-2025, 18:24 | Допис # 1
Рядовой
Україна
Група: Користувачі
Дописи: 55
Статус: Offline
Чи є взагалі різниця, який саме ревізійний люк під плитку брати для монтажу на підлогу в приватному дворі? Планую облаштувати ділянку біля тераси, і потрібно, щоб люк був непомітний, витримував вагу, не клинив при відкриванні та не пропускав вологу. Бачив, що є різні розміри, матеріали й механізми відкривання, але не можу зрозуміти, що краще підійде саме під плитку на підлозі, яка буде постійно під навантаженням.

akhamsa Дата: Пт, 15-08-2025, 18:25 | Допис # 2
Сержант
Україна
Дописи: 160
Встановлював ревізійний люк під плитку на підлогу в альтанці. Можу сказати, що головне – це жорсткість конструкції та якісні петлі. Якщо метал тонкий, то при навантаженні він починає деформуватися, і плитка зверху може тріснути. Брав із можливістю регулювання кришки, щоб після укладання плитки не було зазорів. Уже два сезони все працює без зауважень, кришка відкривається плавно, і волога всередину не потрапляє.

biteh Дата: Пт, 15-08-2025, 18:25 | Допис # 3
Рядовой
Україна
Дописи: 72
У мене люк під плитку стоїть на терасі, де часто ходять люди та іноді ставлю важкі речі. Дуже важливо, щоб він мав достатній запас міцності, інакше можна отримати прогин або скрипи при ходьбі. Ще раджу звертати увагу на зручність відкривання — деякі моделі потребують значних зусиль, а є такі, що відкриваються легко завдяки газліфтам або спеціальним замкам. Якщо підібрати вдалий, він буде практично непомітним у підлозі.

bolshechem_zhizn Дата: Пт, 15-08-2025, 18:26 | Допис # 4
Сержант
Україна
Дописи: 116
Ревізійний люк під плитку на підлогу в моєму випадку стоїть уже третій рік і жодного разу не підвів. Монтаж робив власноруч, головне — правильно виставити його в рівень із плиткою, щоб уникнути перекосів. Обрав модель із посиленим профілем, бо іноді по ньому проїжджає візок із важкими речами. 
Я спеціально шукав таку конструкцію, яка витримає підвищене навантаження, і знайшов відповідний варіант  у компанії VODALAND де й замовив люк під плитку на підлогу https://www.vodaland.com.ua/catalog....vnennya За цей час механізм відкривання не розбовтався, кришка щільно прилягає, плитка тримається чудово, а сама конструкція не пропускає пил та вологу навіть після сильних дощів. Зовні він повністю зливається з підлогою, тому вигляд тераси акуратний.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright "Bank e-Day" © 2025