Оливкова олія холодного віджиму
|
|
a_sov |
Дата: Пн, Сьогодня, 17:24 | Допис # 1 |
Сержант
Україна
Група: Користувачі
Дописи: 161
Статус: Offline |
Мене ще цікавить конкретно оливкова олія холодного віджиму (extra virgin). Як визначити, що це справді вона, якщо купуєш в інтернеті? На фото може бути що завгодно, а в реальності — звичайна суміш. Чи є якісь ознаки, за якими можна зрозуміти якість? |
|
|
|
HzBoy |
Дата: Пн, Сьогодня, 17:25 | Допис # 2 |
Сержант
Україна
Дописи: 140
Є кілька моментів. По-перше, на етикетці має бути написано «cold pressed» або «first cold pressed». По-друге, обов’язково вказують кислотність — якщо більше ніж 0,8%, то це вже не extra virgin. Я один раз купив олію, де цього не було, і потім пошкодував: смак був «порожній», без аромату. |
|
|
|
kirilzhilenko80 |
Дата: Пн, Сьогодня, 17:26 | Допис # 3 |
Сержант
Україна
Дописи: 147
Додам ще про органолептику. Коли відкриваєш пляшку, якісна олія має яскравий аромат, колір зелено-золотистий, смак з легкою гірчинкою та навіть невеликою пекучістю в горлі. Це нормально і говорить про наявність антиоксидантів. Якщо смак нейтральний або відсутній — швидше за все, це вже не той продукт, який заявлений. |
|
|
|
menigorek |
Дата: Пн, Сьогодня, 17:27 | Допис # 4 |
Сержант
Україна
Дописи: 131
Цитата kirilzhilenko80 (  ) Додам ще про органолептику. Коли відкриваєш пляшку, якісна олія має яскравий аромат, колір зелено-золотистий, смак з легкою гірчинкою та навіть невеликою пекучістю в горлі. Це нормально і говорить про наявність антиоксидантів. Якщо смак нейтральний або відсутній — швидше за все, це вже не той продукт, який заявлений.
Хлопці, я вже перевірив кілька магазинів, і чесно, то лотерея – то тухле привезуть, то взагалі не те, що замовляв. А от у Маудау замовляю вже втретє, і ніяких проблем не було. Завжди свіжа олія https://maudau.com.ua/category/oliia-i-otset/typ_210=olyvkova нормальний термін придатності, не залежане. І що важливо – офіційний товар, з документами, бо зараз підробок море. Я особисто радий, що знайшов цей варіант і можу без напрягу купувати. Ще мені подобається, що доставка недорога й швидка, реально не паришся. Завжди привозять у нормальній упаковці, нічого не протікало. Із клієнтським сервісом теж все ок – відповідають швидко. А головне – ціна адекватна, і якість відповідає повністю. |
|
|
|