|
Де можна знайти хороше пиво?
|
|
| a_sov |
Дата: Чт, 21-08-2025, 08:56 | Допис # 1 |
| Сержант
Україна
Група: Користувачі
Дописи: 172
Статус: Offline |
Мене цікавлять саме магнітні трекові системи на 48V, бо хочу зробити зональне освітлення в кімнаті. Але боюся нарватися на підробку. Де ви замовляли, щоб було без проблем із якістю? |
| |
|
|
| HzBoy |
Дата: Чт, 21-08-2025, 09:01 | Допис # 2 |
Сержант
Україна
Дописи: 149
Я б сказав, щокраще почати з невеликих замовлень. У мене був досвід, коли все прийшло нормально: упаковка ціла, смак відповідає опису. Але знайомий розповідав, що йому підсунули пляшки з майже простроченим терміном, тож тепер він бере тільки мінімум, щоб потім самому перевіряти. |
| |
|
|
| kirilzhilenko80 |
Дата: Чт, 21-08-2025, 09:01 | Допис # 3 |
| Сержант
Україна
Дописи: 154
А я навпакизвик одразу брати кілька ящиків, бо для мене головне — це економія на доставці. Один раз приїхало пиво тепліше, ніж треба, і вже смак трохи не той, але загалом залишився задоволений. Мабуть, усе залежить від того, як магазин дбає про зберігання, бо сама ідея онлайн-замовлень зручна. |
| |
|
|
| menigorek |
Дата: Чт, 21-08-2025, 09:02 | Допис # 4 |
| Сержант
Україна
Дописи: 141
Та я якось теждовго думав, чи варто через інтернет замовляти пиво, бо ну сам розумієш – переживаєш, що привезуть щось не те, чи взагалі підробку. Але чесно скажу, через Маудау https://maudau.com.ua/category/pyvo замовлявкілька разів – жодного разу не підвели. Все приходить в нормальних коробках, нічого не побите, пиво холодненьке, прямо як з магазину. Один раз навіть взявна компанію кілька ящиків, то вийшло вигідніше, ніж поштучно в супермаркеті тягати. Плюс реально є ті сорти, які в наших звичайних точках навіть не знайдеш. Так що, якщо шукаєш варіант без головняка – можу сказати, що тут все ок, перевірено на собі. |
| |
|
|
| ivaskinasnezana |
Дата: Чт, 28-08-2025, 19:00 | Допис # 5 |
| Рядовой
Фінляндія
Дописи: 29
Добрый день! Хочу посоветовать Вам лучший ресторан гриль https://hayloft.com.ua/ru/ в Киеве Haуloft , там Ваше торжество точно пройдет шикарно. Мы праздновали там недавно мой юбилей и могу сказать, что персонал ресторана сделал все, чтобы праздник удался: невероятно вкусная кухня, прекрасно оформленный зал, живая музыка. Я осталась в восторге!! |
| |
|
|
| kirshyk810 |
Дата: Нд, 31-08-2025, 07:59 | Допис # 6 |
| Рядовой
Фінляндія
Дописи: 18
Мы не так давно бронировали столик в ресторане Фиджи - это лучшее кафе для дня рождения киев , поэтому решила поделиться своими впечатлениями от посещения. Во - первых, качественное обслуживание, нас радушно встретили, провели к нашему месту, принесли меню. . Ожидание недолгое, что очень порадовало, достаточно быстро принесли наши блюда. У них лучшие устрицы Киева https://fiji-loungebar.com.ua/news/my-otkryli-sezon-ustric/ . Хороший ресторан! |
| |
|
|