iri431851 |
Дата: Нд, 31-08-2025, 19:04 | Допис # 1 |
Рядовой
Україна
Група: Користувачі
Дописи: 15
Статус: Offline |
Друзі, допоможіть розібратися! Я планую замовити насіння коноплі, але не можу визначитися – краще брати сорти для вирощування в приміщенні чи у відкритому ґрунті? У мене є можливість поставити невелику лампу в кімнаті, але також є дача, де можна посадити на вулиці. Читав, що індорні сорти більш компактні, а аутдорні краще витримують перепади температур. Але ж я новачок, і боюся, що зроблю помилку з вибором. Можливо, є універсальні варіанти, які можна вирощувати в будь-яких умовах? Що порадите для початку, indoor чи outdoor? |
|
|
|
vlad0211v |
Дата: Нд, 07-09-2025, 18:26 | Допис # 2 |
Рядовой
Група: Користувачі
Дописи: 15
Статус: Offline |
Ви правильно зазначили: indoor та outdoor сорти мають різні переваги. Якщо ви хочете більше контролювати умови – температуру, освітлення, вологість – краще взяти індор. Це дозволить уникнути впливу погоди та шкідників. Але такі сорти вимагають додаткового обладнання. Outdoor-сорти адаптовані до вирощування на вулиці, вони стійкі до перепадів погоди та більш витривалі. Для новачків я б радив почати з аутдорних сортів – менше мороки, більше шансів на результат. Наприклад, Frisian Dew чи Early Skunk – чудові варіанти для відкритого ґрунту. На сайті Errors Seeds https://errors-seeds.ua/ ви знайдете як indoor, так і outdoor сорти, з описами та відгуками. Там можна легко вибрати відповідний варіант. |
|
|
|