iri431851 |
Дата: Ср, 03-09-2025, 18:34 | Допис # 1 |
Рядовой
Україна
Група: Користувачі
Дописи: 15
Статус: Offline |
Привіт! Мене цікавлять імпортні солодощі — шоколад, цукерки, печиво — для невеликого магазину. Роздрібні закупівлі надто дорогі, а знайти надійного постачальника оптом складно. Потрібен магазин з доставкою по Україні, гарантією якості та великим асортиментом. Хочу отримувати консультації щодо новинок і популярних позицій, щоб асортимент був завжди актуальний. Може хтось уже користувався такими послугами і може порадити надійний оптовий магазин для імпортних солодощів? |
|
|
|
vlad0211v |
Дата: Пн, 08-09-2025, 19:40 | Допис # 2 |
Рядовой
Сполучені Штати
Група: Користувачі
Дописи: 15
Статус: Offline |
Я рекомендую Evrika https://evrika.vn.ua/ для оптових закупівель імпортних солодощів. Це оптовий інтернет-магазин, який пропонує товари з-за кордону та українських виробників. Вони працюють по всій Україні: Київ, Одеса, Львів, Дніпро, Харків та інші міста. На сайті є електронний каталог, де можна переглядати асортимент, ціни, умови оптових закупівель та наявність товару. Магазин постійно оновлює продукцію, додаючи новинки та популярні позиції, що зручно для малих і середніх бізнесів. Замовлення приходить швидко, продукція якісна, а упаковка надійна. Це дозволяє без проблем планувати закупівлі і радувати клієнтів цікавими новинками. |
|
|
|