Цитата kirilzhilenko80 (

)
Хочу підкреслити кілька деталей: справжній Апероль має яскраво-помаранчевий колір, характерний гірко-солодкий аромат з нотками апельсина та ревеню. Важливо також перевіряти акцизну марку та походження – підробки хоч і рідкісні, але трапляються. Якщо бачите підозріло низьку ціну, краще пройти повз, бо втрата якості одразу вплине на смак у коктейлях.
З мого багаторічного досвіду скажу так: Апероль варто купувати тільки в надійних продавців, адже цей лікер – основа багатьох коктейлів, і будь-яке відхилення від оригіналу зіпсує враження. Звертайте увагу на дату розливу, цілісність етикетки, правильність написань і відсутність пошкоджень тари. Для приготування «Апероль Спрітц» рекомендую охолоджувати пляшку перед змішуванням із просекко та содою, тоді смак максимально розкривається.
Якщо ж говорити про покупку – я раджу замовляти онлайн у перевірених українських ресурсів, де гарантується якість і швидка доставка. Особисто можу рекомендувати сайт https://maudau.com.ua/categor....=aperol , де є оригінальний Апероль за адекватною ціною та зручною доставкою.