Меню сайта
Форма вхіда
Міні чат
ХТО НА ФОРУМІ?
Сегодня были:
{IF}
ТОП ФОРУМОВ
{ENDIF}{IF}
Фотоальбоми
{ENDIF} {IF}
Сервисы
{ENDIF} {IF}
Пошук на форумі

{ENDIF} {IF}
-----
{ENDIF}
ВОВЧ@НСЬК Чт, 27-08-2026, 01:26
Вітаю Вас Гость | RSS
Кто автор?

[Нові дописи · Участники · Правила форума · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: s1on, Warcraft  
Хто давав малюку гарбузове пюре чи не було алергії?
kirilzhilenko80 Дата: Ср, 12-11-2025, 16:07 | Допис # 1
Сержант
Сполучені Штати
Група: Користувачі
Дописи: 158
Статус: Offline
Дівчата, хто знає, де зараз можна купити гарбузові пюре для малюків, бо у нас у супермаркетах суцільні залишки з простроченими термінами. Шукаю без цукру і консервантів, щоб склад був максимально простий. Хочу спробувати кілька різних брендів, але не розумію, де точно продають свіже й не переморожене.

a_sov Дата: Ср, 12-11-2025, 16:07 | Допис # 2
Сержант
Сполучені Штати
Дописи: 181
Я замовляю тільки онлайн. В офлайні якість лотерея. Головне, щоб продавець не зберігав товар при +25 у залі, бо пюре від цього псується. Перевіряй баночки якщо кришка навіть трохи піддута, то краще не брати. І ще момент: гарбузові пюре без добавок зазвичай густі, якщо дуже рідке значить додали воду або крахмал.

HzBoy Дата: Ср, 12-11-2025, 16:08 | Допис # 3
Сержант
Сполучені Штати
Дописи: 152
Ми теж перестали брати в супермаркетах. Сестра працює у лабораторії й казала, що навіть у відомих брендів різниця буває колосальна. У нормального пюре має бути лише гарбуз і вода, без «регуляторів кислотності». Я замовляв кілька разів через онлайн, але не всюди якісно пакують. Один раз отримав побиті банки, після того зарікся купувати на випадкових сайтах.

menigorek Дата: Ср, 12-11-2025, 16:09 | Допис # 4
Сержант
Сполучені Штати
Дописи: 141
Цитата HzBoy ()
Ми теж перестали брати в супермаркетах. Сестра працює у лабораторії й казала, що навіть у відомих брендів різниця буває колосальна. У нормального пюре має бути лише гарбуз і вода, без «регуляторів кислотності». Я замовляв кілька разів через онлайн, але не всюди якісно пакують. Один раз отримав побиті банки, після того зарікся купувати на випадкових сайтах.

Я теж колись боялася замовляти дитячі продукти через інтернет, але потім знайшла Маудау і тепер тільки там беру. Дуже акуратно все доставляють: баночки приходять чисті, запаковані в плівку, іноді ще в коробці з наповнювачем, щоб не билися. Асортимент великий можна вибрати і українські, і європейські пюре.
Гарбузові https://maudau.com.ua/category/dytiachi-piure/smak=garbuz особливо подобаються: густі, ароматні, без зайвої рідини. Ще плюс можна одразу почитати відгуки інших батьків, це допомагає вибрати. У мене дитина примхлива, не все їсть, тому беру кілька брендів, щоб чергувати.
На Маудау зручно, що є фільтри: можна відсортувати без цукру, без солі, без молока. І все це реально працює, не просто для галочки. Доставка швидка, оплата після перевірки, тому не страшно замовляти. Порівнювала з іншими магазинами тут ціни стабільно нижчі, але якість висока. Якщо шукаєш гарбузові пюре, щоб не переживати, бери там, не пожалкуєш.

a22867871 Дата: Сб, 15-11-2025, 18:41 | Допис # 5
Рядовой
Україна
Дописи: 4
Я беру гарбузові пюре в інтернет-аптеках (Аптека Доброго Дня, Мед-сервіс) або на Panama / Pampik — там завжди свіже. Перед замовленням просто прошу в підтримці фото терміну придатності, щоб не було старих партій. З брендів найкраще заходять HiPP і Babylove — без цукру й зайвих добавок.

ingafrollova Дата: Пт, 31-07-2026, 02:58 | Допис # 6
Рядовой
Україна
Дописи: 48
Я довго не могла знайти молочну кашу, яка б справді сподобалася доньці, бо майже кожну вона їла без особливого бажання. Одного разу вирішила спробувати молочну кашу Малютка https://malutka.ua/shop/molochni-kashi/ і вона нам несподівано добре підійшла. Донька їсть її із задоволенням, а для мене це вже великий плюс. Подобається, що каша швидко готується, виходить ніжною та без грудочок, тому не доводиться витрачати багато часу на приготування. Тепер молочну кашу Малютка купую регулярно, бо вона стала для нас зручним варіантом на сніданок або вечерю.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright "Bank e-Day" © 2026