|
Дівчата, як зрозуміти, який відтінок вибрати?
|
|
| menigorek |
Дата: Чт, 13-11-2025, 10:37 | Допис # 1 |
| Сержант
Україна
Група: Користувачі
Дописи: 141
Статус: Offline |
Дівчата, хто користується Лореаль, підкажіть, де можна замовити якісну фарбу без ризику. Минулого разу купила на знижці, а фарба виявилась настільки густою, що ледве видавила з тюбика. Колір став тьмяно-рудим замість золотистого. Хочу перевірений магазин, де точно не продають старі партії. |
| |
|
|
| kirilzhilenko80 |
Дата: Чт, 13-11-2025, 10:38 | Допис # 2 |
| Сержант
Сполучені Штати
Дописи: 154
Мала майже таку ж ситуацію. Брала “Natural Brown”, а вийшов якийсь сіро-коричневий. Потім виявилось, що партія вироблена два роки тому. З того часу перевіряю термін придатності не лише на коробці, а й на самому флаконі. Якщо різні дати не беру. Ще дивлюсь, щоб коробка мала голограму і наклейку з українським імпортером. |
| |
|
|
| a_sov |
Дата: Чт, 13-11-2025, 10:39 | Допис # 3 |
| Сержант
Сполучені Штати
Дописи: 172
Я фарбую клієнток виключно оригінальними L’Oreal. Можу відрізнити підробку за секундою: справжня має рівну текстуру, не розшаровується і не має “маслянистих плям”. Колір завжди лягає рівномірно, а пігмент насичений. Якщо бачиш осад чи відшарування, це псування складу. І ніколи не зберігай фарбу при теплі вона втратить властивості. |
| |
|
|
| taras_gamper |
Дата: Чт, 13-11-2025, 10:40 | Допис # 4 |
| Рядовой
Сполучені Штати
Дописи: 57
Цитата a_sov (  ) Я фарбую клієнток виключно оригінальними L’Oreal. Можу відрізнити підробку за секундою: справжня має рівну текстуру, не розшаровується і не має “маслянистих плям”. Колір завжди лягає рівномірно, а пігмент насичений. Якщо бачиш осад чи відшарування, це псування складу. І ніколи не зберігай фарбу при теплі вона втратить властивості. За останній рік зробила п’ять замовлень на сайті Маудау https://maudau.com.ua/categor....l-paris і жодного разу не було браку. Завжди приходить свіжа партія, коробки чисті, без потертостей, а флакони запаяні щільно. Брала серії Preference і Excellence колір насичений, рівний, без плям. Волосся після фарбування блищить, не плутається, немає ефекту сухості. Після змивання відтінок не “пливе”, як це буває з підробками. Ще зручно, що в них на сайті детально описано кожен відтінок теплий, холодний чи нейтральний, тому легко обрати. Плюс, якщо виникають питання, підтримка швидко відповідає і навіть радить, як краще змішати тони. Мені це важливо, бо я колорист і маю справу з різними типами волосся. Якість тут стабільна, тому навіть не шукаю альтернатив. |
| |
|
|