Меню сайта
Форма вхіда
Міні чат
ХТО НА ФОРУМІ?
Сегодня были:
{IF}
ТОП ФОРУМОВ
{ENDIF}{IF}
Фотоальбоми
{ENDIF} {IF}
Сервисы
{ENDIF} {IF}
Пошук на форумі

{ENDIF} {IF}
-----
{ENDIF}
ВОВЧ@НСЬК Нд, 11-01-2026, 00:28
Вітаю Вас Гость | RSS
Что здесь изображено?

[Нові дописи · Участники · Правила форума · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: s1on, Warcraft  
Після прання речі жорсткі який ополіскувач обрати?
taras_gamper Дата: Ср, 07-01-2026, 10:46 | Допис # 1
Рядовой
Україна
Група: Користувачі
Дописи: 59
Статус: Offline
Нещодавно шукав кондиціонер для прання, щоб білизна була м'якою та мала легкий аромат. Потрібно, щоб запах не був занадто різким і не залишався на тканинах довго. Що порадите з власного досвіду?

a_sov Дата: Ср, 07-01-2026, 10:48 | Допис # 2
Сержант
Україна
Дописи: 175
Я часто користуюсь Lenor він чудово пом'якшує тканину і дає приємний запах, але не надто інтенсивний. Якщо шукаєш щось зі стійким ароматом, можна спробувати Coccolino. Він дуже добре зберігає свіжість на одязі без перегрузки запахом.

HzBoy Дата: Ср, 07-01-2026, 10:49 | Допис # 3
Сержант
Україна
Дописи: 150
Особисто я вибираю Silan. Він дає легкий аромат, який не перебиває інші запахи, і при цьому тканини стають дуже м'якими. Якщо хочеш спробувати парфумований кондиціонер, то Tesori d'Oriente буде чудовим варіантом. Він дає насичений аромат, який тримається досить довго.

kirilzhilenko80 Дата: Ср, 07-01-2026, 10:50 | Допис # 4
Сержант
Україна
Дописи: 155
Цитата HzBoy ()
Особисто я вибираю Silan. Він дає легкий аромат, який не перебиває інші запахи, і при цьому тканини стають дуже м'якими. Якщо хочеш спробувати парфумований кондиціонер, то Tesori d'Oriente буде чудовим варіантом. Він дає насичений аромат, який тримається досить довго.

Я вважаю, що для щоденного використання Lenor це найкращий вибір. Він надає тканинам м'якості і залишає приємний аромат без зайвої інтенсивності.
Якщо хочеш, щоб аромат був більш розкішним і стійким, спробуй Tesori d'Oriente. Це парфумований кондиціонер, який додає тканинам елегантний запах і тримається на них навіть після кількох прань. До того ж він має формулу, яка обережно доглядає за тканиною. Замовити ці продукти можна на сайті магазину маудау https://maudau.com.ua/categor....bilyzny де великий вибір і хороші умови доставки.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright "Bank e-Day" © 2026