| kxoxa |
Дата: Пн, Вчора, 18:48 | Допис # 1 |
| Рядовой
Україна
Група: Користувачі
Дописи: 8
Статус: Offline |
Хочеться зекономити, але боюсь, що дешевший варіант потім вилізе боком у користуванні. |
| |
|
|
| OlehSolovey44 |
Дата: Пн, Вчора, 18:49 | Допис # 2 |
| Рядовой
Україна
Група: Користувачі
Дописи: 1
Статус: Offline |
Я б сказав так: недорого — ще не означає погано, але в бюджетному сегменті помилитися легше. У мене був досвід, коли я спеціально взяв простішу модель, думаючи, що не бачу сенсу платити більше. І наче все працювало, але з часом почали дратувати дрібниці. Саме не критичні проблеми, а такий накопичувальний ефект: акум міг сісти невчасно, картридж один поводився нормально, інший вже не так, сама тяга була не зовсім стабільна. Тобто формально под сістема https://guruvape.com.ua/pod-systemy/ була робоча, але задоволення від користування — так собі. Після цього я зрозумів, що краще шукати не мінімальну ціну, а найбільш розумний компроміс. Якщо модель бюджетна, але вже перевірена і без явних слабких місць — чому ні. Але якщо вона дешева просто тому, що там економили на всьому, це відчується дуже швидко. Я коли потім знову вибирав девайс, уже дивився більш тверезо, без імпульсивних рішень. Деякі варіанти переглядав у Guru Vape, але одразу відкидав усе, де була занадто велика різниця між приємною ціною і не дуже приємними відгуками людей. |
| |
|
|