| elektroman |
Дата: Ср, 22-04-2026, 09:29 | Допис # 1 |
| Рядовой
Португалія
Група: Користувачі
Дописи: 10
Статус: Offline |
Ситуація термінова: потрібно обміняти Ethereum на готівкові долари буквально за 10-15 хвилин. У онлайн-сервісах затримки, а p2p-зустрічі вимагають часу на домовленості. У Львові є місця, де це можна зробити миттєво? Розумію, що курс може бути трохи гіршим, але головна швидкість. Хто має досвід швидкого обміну саме в центрі або на околицях? Цікавлять реальні адреси або орієнтири, щоб не їздити через усе місто. |
| |
|
|
| shit |
Дата: Ср, 22-04-2026, 09:56 | Допис # 2 |
| Рядовой
Португалія
Група: Користувачі
Дописи: 9
Статус: Offline |
Так, є такі місця, і я особисто користувався одним з них, коли потрібно було терміново. Вони працюють без попереднього запису, приймають Ethereum і одразу видають готівку. У мене вся операція зайняла хвилин десять, включаючи перевірку транзакції. Єдине — обирайте перевірений пункт, бо на швидкості легко натрапити на нечесних людей. У Львові я знайшов криптообмінник, який спеціалізується саме на таких термінових операціях. Отже, https://www.coinsbar.net/uk/exchanger-lvov/ — цей сервіс працює швидко, курс вам назвуть одразу, а готівку видадуть, як тільки мережа підтвердить переказ. Там використовують сучасні технології для безпеки, тому можете не хвилюватися. Якщо вам потрібна максимальна швидкість, то це гарний варіант у Львові. Особисто перевіряв — рекомендую. |
| |
|
|