Меню сайта
Форма вхіда
Міні чат
ХТО НА ФОРУМІ?
Сегодня были:
{IF}
ТОП ФОРУМОВ
{ENDIF}{IF}
Фотоальбоми
{ENDIF} {IF}
Сервисы
{ENDIF} {IF}
Пошук на форумі

{ENDIF} {IF}
-----
{ENDIF}
ВОВЧ@НСЬК Чт, 28-05-2026, 19:56
Вітаю Вас Гость | RSS
Кто автор?

[Нові дописи · Участники · Правила форума · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: s1on, Warcraft  
Купити фототехніку
anzelikafesecko Дата: Сб, 23-05-2026, 23:48 | Допис # 1
Рядовой
Латвія
Група: Користувачі
Дописи: 29
Статус: Offline
Давно шукав магазин, де можна без нервів купити нормальні ND-фільтри для відеозйомки, і в результаті зупинився на PYN https://www.pyn.com.ua/ua/svetofiltry/nejtralno-serye-filtry Я займаюся зйомкою коротких рекламних роликів і для мене важливо тримати правильну витримку навіть у сонячну погоду. Раніше користувався дешевими фільтрами невідомих брендів, але вони давали сильний зелений відтінок, через що потім доводилося витрачати купу часу на кольорокорекцію. У PYN сподобалося, що на сайті є нормальний опис товарів і характеристики без “води”. Після консультації взяв змінний ND-фільтр середнього цінового сегмента. Відправили дуже швидко, а після отримання одразу протестував його на зйомці в місті. Результат приємно здивував: затемнення плавне, без хрестоподібних артефактів навіть на широкому куті. Корпус металевий, різьба якісна, накручується легко. Особливо сподобалося, що фільтр не вплинув на різкість відео. Для мене це критично важливо, бо працюю з камерою у 4K. Також відзначу ввічливість менеджерів — відповіли навіть на досить технічні питання без шаблонних фраз. Видно, що люди реально розуміються на фототехніці. Покупкою залишився дуже задоволений і тепер рекомендую цей магазин знайомим фотографам та відеографам.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright "Bank e-Day" © 2026