Меню сайта
Форма вхіда
Міні чат
ХТО НА ФОРУМІ?
Сегодня были:
{IF}
ТОП ФОРУМОВ
{ENDIF}{IF}
Фотоальбоми
{ENDIF} {IF}
Сервисы
{ENDIF} {IF}
Пошук на форумі

{ENDIF} {IF}
-----
{ENDIF}
ВОВЧ@НСЬК Чт, 27-08-2026, 01:01
Вітаю Вас Гость | RSS
Кто автор?

[Нові дописи · Участники · Правила форума · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: s1on, Warcraft  
Ce mașini din Coreea sunt alese cel mai des acum?
biteh Дата: Ср, 12-08-2026, 22:24 | Допис # 1
Рядовой
Ірландія
Група: Користувачі
Дописи: 84
Статус: Offline
În ultima perioadă mă uit mai atent la automobilele coreene și am observat o selecție mare de Hyundai, Kia și Genesis. Sunt curios ce modele sunt alese cel mai des pentru import și din ce motive. Merită să acord atenție anumitor motoare, dotări sau ani de fabricație pentru a evita probleme la întreținere și piese?

Це підходить для розробки, тестування та розміщення вебпроєктів. Детальніше: доступний HDD сервер.

bolshechem_zhizn Дата: Ср, 12-08-2026, 22:29 | Допис # 2
Сержант
Ірландія
Дописи: 126
Am trecut prin întregul proces cu un Kia Sorento și am acordat cea mai mare atenție actelor și stării mașinii înainte de expediere. La diferiți dealeri procedura era puțin diferită, de aceea am cerut din timp detalii despre fiecare etapă și cost. După sosire, automobilul corespundea echipării alese, iar formalitățile au fost destul de clare.

darkhost Дата: Ср, 12-08-2026, 22:30 | Допис # 3
Рядовой
Ірландія
Дописи: 2
Când am comandat un Palisade, pentru mine procesul a avut câteva etape clare, alegerea mașinii, verificarea datelor, cumpărarea, pregătirea pentru expediere, transportul și formalitățile ulterioare. Am comparat din timp mai multe companii, deoarece termenele și serviciile incluse diferă.

akhamsa Дата: Ср, 12-08-2026, 22:32 | Допис # 4
Сержант
Ірландія
Дописи: 185
Am ales un Hyundai Tucson după ce am comparat mai multe modele coreene. M-am uitat în special la anul de fabricație, kilometraj, nivelul de echipare și tipul motorului. Pentru mine au contat și costurile de întreținere, deoarece nu toate versiunile sunt la fel de convenabile pentru utilizarea de zi cu zi. Înainte de cumpărare am verificat mai multe oferte și am comparat condițiile de livrare.
Mă uit tot mai des la mașinile din Coreea https://bex-auto.md/ro/avto-iz-korei iar pe BEX AUTO am găsit o selecție de Hyundai, Kia și Genesis, cu informații despre modele și posibilitatea de livrare în Moldova.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright "Bank e-Day" © 2026