| annanaseban |
Дата: Пн, Сьогодня, 21:34 | Допис # 1 |
| Рядовой
Латвія
Група: Користувачі
Дописи: 24
Статус: Offline |
Замовляв у PYN фототехніку для оновлення свого комплекту, оскільки хотілося нарешті перейти на більш якісне обладнання й не витрачати час на пошуки потрібних позицій у різних магазинах https://www.pyn.com.ua/ Враження від покупки залишилися дуже позитивні. Насамперед сподобалося, що на сайті можна нормально ознайомитися з характеристиками товарів, порівняти варіанти та зрозуміти, що саме підійде під конкретні завдання. Для мене це важливо, тому що я не люблю купувати техніку навмання. Замовлення оформлюється без зайвих складнощів, а інформація щодо покупки зрозуміла. Окремо хочу відзначити пакування: фототехніка — це не та категорія товарів, яку хочеться отримувати абияк, тому було приємно побачити акуратне ставлення до відправлення. Сам товар при отриманні відповідав очікуванням, виглядав новим і справним. Після перевірки все запрацювало без проблем, а якість збірки та загальне враження від техніки мене порадували. Сподобалося і те, що процес покупки не перетворився на довге очікування та нескінченне уточнення деталей. У результаті отримав саме те, заради чого звертався до магазину, і залишився задоволений співвідношенням ціни, якості та рівня сервісу. PYN залишив у мене хороше враження як спеціалізований магазин для тих, хто справді цікавиться фотографією та відеозйомкою. Якщо надалі знадобиться ще щось із фототехніки або аксесуарів, цей магазин точно розглядатиму одним із перших. |
| |
|
|