imonbis5 |
Дата: Сб, 20-09-2025, 21:36 | Допис # 1 |
Рядовой
Польща
Група: Користувачі
Дописи: 4
Статус: Offline |
Привіт усім! Учора запустив San Andreas і згадав, як ми з друзями виписували чіти на папірцях і передавали один одному. Це була справжня магія! Хтось знає, де зараз можна знайти всі ті коди в одному місці? Хочу зробити собі такий ностальгійний пакет |
|
|
|
HzBoy |
Дата: Сб, 20-09-2025, 21:43 | Допис # 2 |
Сержант
Польща
Група: Користувачі
Дописи: 145
Статус: Offline |
GTA: San Andreas для мене – це гра, яку я ніколи не втомлюся запускати. Особливо цікаво досліджувати її можливості з чіт кодами https://gameverse.com.ua/guide/all-cheat-codes-for-gta-san-andreas/ бо вони перетворюють кожну сесію на щось унікальне. Кожен раз я придумую собі новий сценарій: одного разу я граю «богом», який контролює все, іншого разу – створюю хаос на вулицях, і це щоразу по-новому весело. Недавно натрапив на гайд на Gameverse, де зібрані всі коди в одному списку, і це просто знахідка. Там навіть є можливість дописати нові чіти, якщо хтось помітить, що їх бракує, і це реально корисно. Такий підхід робить статтю живою та динамічною, бо вона постійно вдосконалюється. Використання чітів – це не лише полегшення гри, а й спосіб креативно її урізноманітнити. Тому я щиро рекомендую цю статтю всім фанатам, адже вона допоможе зробити ігровий процес ще захопливішим. |
|
|
|