Меню сайта
Форма вхіда
Міні чат
ХТО НА ФОРУМІ?
Сегодня были:
{IF}
ТОП ФОРУМОВ
{ENDIF}{IF}
Фотоальбоми
{ENDIF} {IF}
Сервисы
{ENDIF} {IF}
Пошук на форумі
 
{ENDIF} {IF}
-----
{ENDIF}
ВОВЧ@НСЬК Пт, 29-03-2024, 13:28
Вітаю Вас Гость | RSS
Что здесь изображено?
 

[Нові дописи · Участники · Правила форума · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форуми » ПРО ВСЕ/ОБО ВСЕМ » ПОЛИТИКА » Политика и ее влияние на экономическую ситуацию в стране. (обсуждайте успехи и неудачи наших правительств)
Политика и ее влияние на экономическую ситуацию в стране.
bes-kh Дата: Вт, 03-04-2007, 14:40 | Допис # 1
Лейтенант
Україна
Група: Модератори
Дописи: 521
Статус: Offline
Поскольку все политические темы «неплавно» съезжают на вопросы экономики, то прошу высказываться в данной теме. Но флуд безосновательный (без ссылок, цитат, примеров, статистики) будет пресекаться.
Правительств за годы независимости было больше чем самих лет независимости, так что поле для обсуждения большое.

Добавлено (03-04-2007, 14:40)
---------------------------------------------
Quote ("http://www.president.gov.ua/documents/p_5961.html")
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 264/2007
Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України
Останнім часом склалася ситуація ігнорування більшістю у Верховній Раді України конституційних вимог щодо формування коаліції депутатських фракцій. На заміну поодиноким випадкам включення до складу коаліції депутатських фракцій окремих народних депутатів, що мали місце при формуванні Антикризової коаліції у липні 2006 року, заступає практика масового поповнення її складу на засадах індивідуального або групового членства. Така практика є грубим порушенням статті 83 Конституції України, яка передбачає формування коаліції депутатських фракцій у Верховній Раді України за результатами виборів і на основі узгодження політичних позицій виключно депутатськими фракціями.

Порушення конституційних норм щодо формування коаліції депутатських фракцій у Верховній Раді України спотворює результати народного волевиявлення, здійсненого відповідно до статті 69 Конституції України через вибори народних депутатів України у березні 2006 року, є нехтуванням конституційних виборчих прав громадян України, призводить до ігнорування конституційного принципу народного суверенітету, закріпленого у частинах другій та третій статті 5 Основного Закону України. Такий розвиток подій є реальною передумовою узурпації влади в Україні, що заборонено частиною четвертою статті 5 Конституції України. Це також загрожує національній безпеці, спричиняє дестабілізацію політичної ситуації в державі, створює потенційну небезпеку державному суверенітету.

Відповідно до частини другої статті 102 Конституції України Президент України є гарантом державного суверенітету, територіальної цілісності України, додержання Конституції України, прав і свобод людини і громадянина. Такий конституційний статус Президента України зобов'язує його здійснювати заходи для зупинення порушень Конституції України, прав громадян, для попередження загроз державному суверенітету та територіальній цілісності держави. З цього, зокрема, випливає обов'язок достроково припинити повноваження парламенту у разі порушень ним Основного Закону України, якщо немає інших запобіжників грубим порушенням Конституції України з боку Верховної Ради України.

Враховуючи викладене та керуючись частинами другою – четвертою статті 5, частиною другою статті 77, частиною шостою статті 83, пунктами 1 і 7 частини першої, частиною третьою статті 106 Конституції України, на виконання частини другої статті 102 Конституції України постановляю:

1. Припинити достроково повноваження Верховної Ради України V скликання.

2. Запропонувати народним депутатам України продовжувати виконувати свої повноваження, що безпосередньо не пов'язані з повноваженнями Верховної Ради України.

3. Призначити позачергові вибори до Верховної Ради України на 27 травня 2007 року, неділю.

4. Кабінету Міністрів України забезпечити фінансування позачергових виборів до Верховної Ради України.

5. Центральній виборчій комісії забезпечити проведення позачергових виборів до Верховної Ради України відповідно до Конституції України, Закону України «Про вибори народних депутатів України», інших законів України.

6. Цей Указ набирає чинності з дня його офіційного оприлюднення.

Президент України Віктор ЮЩЕНКО

2 квітня 2007 року


Quote ("http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi")
Вся база "Загальне законодавство" (на 3 квітня 2007 р.) = 99718 документiв

Повернутися до списку | Структура списку | Зробити початковою | Сховати "головне меню" |

--------------------------------------------------------------------------------

Параметри пошуку: Слова в назвi: знайти "+загрожують* +діям* +запобігання* +про*", Видавник: знайти "Верховна Рада України", Дата прийняття: дорiвнює "2 квітня 2007 р.", Номер документа: починається з "3418"
Статистика за словами:
про [ стоп-слово ] -1.000000
запобігання [ 1 слово точно + форм слова 2; в назвах - 319/2; в текстах - 4517/2; в нових текстах - 52/2 ] 6.587615
діям [ 1 слово точно + форм слова 1; в назвах - 31; в текстах - 1017; в нових текстах - 19 ] 95.602294
загрожують [ 1 слово точно; в назвах - 2; в текстах - 307; в нових текстах - 6 ] 96.092249
Результат пошуку: знайдено 0 (з 99718) документiв

--------------------------------------------------------------------------------

На Ваш запит не знайдено жодного документа! Спробуйте змiнити параметри...


Quote ("http://www.kmu.gov.ua/control....3755298")
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
від 3 квітня 2007 р. № 595
Київ

Про невідкладні заходи щодо забезпечення виконання постанов Верховної Ради України від 2 квітня 2007 р. № 3418 - V „Про запобігання діям, що загрожують конституційному правопорядку, громадському спокою і стабільності в Україні” та № 3421 - V „Про політичну ситуацію в Україні, пов’язану з оголошенням Указу Президента України від 2 квітня 2007 р. „Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України”

Оцінюючи політичну ситуацію, яка склалася в Україні у зв’язку з оголошенням Указу Президента України від 2 квітня 2007 р. № 264 „Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України”, Кабінет Міністрів України виходить з того, що постановою Верховної Ради України від 2 квітня 2007 р. № 3421-V зазначений Указ визнано таким, що виданий з порушенням Конституції України та створює небезпечний

прецедент вольового вирішення надзвичайно важливого для держави і суспільства питання і не може бути виконаним.

З метою недопущення штучного створення реальної кризової ситуації в державі, дестабілізації економіки, громадянського протистояння, компрометації України у зовнішньополітичній сфері та інших негативних наслідків Кабінет Міністрів України постановляє:

1. Міністерствам та іншим центральним органам виконавчої влади на виконання постанови Верховної Ради України від 2 квітня 2007 р. № 3418-V “Про запобігання діям, що загрожують конституційному правопорядку, громадському спокою і стабільності в Україні” забезпечити здійснення своїх повноважень, передбачених Конституцією та законами України.

2. Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським державним адміністраціям разом з відповідними органами місцевого самоврядування зосередити зусилля на своєчасному розв’язанні важливих соціально-економічних та суспільно-політичних проблем.

3. Міністерству внутрішніх справ забезпечити дотримання громадського порядку та організувати разом з Управлінням державної охорони належний режим охорони будинків і приміщень, в яких розміщені органи державної влади, насамперед Верховна Рада України, Секретаріат Президента України та Кабінет Міністрів України.

4. Міністерству фінансів забезпечити фінансування органів державної влади в межах видатків, передбачених Законом України „Про Державний бюджет України на 2007 рік”. Заборонити виділення коштів на проведення позачергових виборів до Верховної Ради України, виходячи з того, що згідно із статтями 92 і 95 Конституції України асигнування на зазначені цілі повинні передбачатися шляхом внесення відповідних змін до Закону України “Про Державний бюджет України на 2007 рік”.


Прем'єр-міністр України В. ЯНУКОВИЧ

Інд.36


А теперь вопрос пользователям: - Какую такую Постанову Верховной Рады Украины защищает КабМин, если эта Постанова даже на сайте ВР не опубликована??? surprised
И за чьи все таки деньги будут проводиться "новые выборы" в Верховную Раду, если КабМин денег не дает, ссылаясь на Законы?


 
Kate Дата: Вт, 03-04-2007, 15:08 | Допис # 2
Рядовой
Україна
Група: Користувачі
Дописи: 2
Статус: Offline
biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin
 
s1on Дата: Вт, 03-04-2007, 19:59 | Допис # 3
Майор
Україна
Група: Модератори
Дописи: 1239
Статус: Offline
пец.... no commet...
 
cap Дата: Ср, 04-04-2007, 13:53 | Допис # 4
Сержант
Російська Федерація
Група: Перевірені
Дописи: 307
Статус: Offline
Вообщем! как по мне так економика в стране от прихода к власти одной из сторон никак не изменится.
Что касается перевыборов.
Все до безоюразия просто! Есть две группы людей которые хотят власти для пополненя своих карманов и корманов своих близких! Для осуществления этой цели они используют тех кому очень легко на уши лапши понавешивать, тоесть нас!

Если посмотреть на это со стороны, то это вооще бред какой-то!!!! нам каждый день втирают всякую хрень!! А мы с умными лицами слушаем и соглашаемся с тем бредом который нам больше понравился!


Динамо Киев Чемпион!
 
Гость Дата: Ср, 04-04-2007, 14:29 | Допис # 5
Франція
Група: Гості





[b]cap[/b], ты прав про две группы. Но это не новость, на западе есть давно презумпция виновности чиновников. Но такие ситуации спорные на пользу потому что когда у политиков стрьомные дела они во-первых, не наглеют, во вторых забывают "чтить" нас своим вниманием.
 
Андрей Дата: Ср, 04-04-2007, 14:47 | Допис # 6
Сержант
Російська Федерація
Група: Модератори
Дописи: 326
Статус: Offline
А мне по барабану все их разборки! Единственное что напрягает во всей этой перевыборной сумятице - это то что Украина может пролететь с ЧЕ2012 на территории Польши и Украины! Уже ща все кому не лень из футбольных чинуш европы справедливо намекают на постоянные беспорядки, неразберихи, соцволнения и прочее.... что может помешать типа спокойно провести чемпионат! во еслли из-за политиканов чемп отдадут другим! До этого Украина с Польшей вроде фаворитеми шли!
А группировок считаю в украинской политике щас не две а три: Виктор-Юля-Виктор!


Волчанск - навсегда!
 
cap Дата: Ср, 04-04-2007, 15:06 | Допис # 7
Сержант
Російська Федерація
Група: Перевірені
Дописи: 307
Статус: Offline
Quote (Андрей)
Единственное что напрягает во всей этой перевыборной сумятице - это то что Украина может пролететь с ЧЕ2012

Вот это точно! очень уж хочеться у нас увидеть разрисованых фанатов с разных стран европы!


Динамо Киев Чемпион!
 
Форуми » ПРО ВСЕ/ОБО ВСЕМ » ПОЛИТИКА » Политика и ее влияние на экономическую ситуацию в стране. (обсуждайте успехи и неудачи наших правительств)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright "Bank e-Day" © 2024