Купити знеболюючі препарати в інтернеті
|
|
misterbicips |
Дата: Пн, 30-01-2023, 21:44 | Допис # 1 |
Сержант
Сполучені Штати
Група: Користувачі
Дописи: 191
Статус: Offline |
Доброго вечора всім! В мене час від часу бувають мігрені та від неї допомагає лише один препарат, це Солпадеїн, його останнім часом немає в аптеці мого містечка. Порадьте мені онлайн аптеку, де можна купити цей препарат. |
|
|
|
Levchenko |
Дата: Пн, 30-01-2023, 21:49 | Допис # 2 |
Сержант
Сполучені Штати
Дописи: 170
Зараз набагато вигідніше купувати ліки в інтернеті. Я також не раз не можу знайти потрібні ліки в аптеках міста, а в інтернеті вони завжди є, і ціни набагато нижчі. Солпадеїн до речі також приймаю від головного болю, він і правда ефективний препарат. |
|
|
|
misterbicips |
Дата: Пн, 30-01-2023, 21:52 | Допис # 3 |
Сержант
Сполучені Штати
Дописи: 191
Я переглянув декілька аптек онлайн, але хочеться купувати ліки саме в перевіреному місці, щоб не було ніяких неприємних моментів. Підкажи, де саме ти купуєш ліки? Буду дуже вдячний! |
|
|
|
Levchenko |
Дата: Пн, 30-01-2023, 21:59 | Допис # 4 |
Сержант
Сполучені Штати
Дописи: 170
Насправді в інтернеті дуже багато аптек, я обрав для себе дуже не погану онлайн аптеку "Доброго дня" https://www.add.ua/ua/medicamenti/obezbolivayushhie/ там великий вибір ліків на всі випадки життя. Таблетки Солпадеїн Актив таблетки шипучі №12 також є, за ціною 126.70 гривень, це значно дешевше ніж у звичайній аптеці.
Всі ліки оригінальні, з хорошим терміном придатності. Є як наші вітчизняні виробники, так і імпорт, що дає змогу обирати що потрібно. Я вже давно купую в цій аптеці, тому що тут ціни не завищені та все завжди є в наявності, навіть рідкісні ліки.
Допис відредаговано Levchenko - Пн, 30-01-2023, 22:00 |
|
|
|
mariaflorova28 |
Дата: Пт, 28-04-2023, 22:54 | Допис # 5 |
Рядовой
Сполучені Штати
Дописи: 1
У мене на нервовій почві пішов псоріаз, через це дуже болить тіло, де можна купити ліки від псоріазу, щоб все якось залікувати, можливо маєте на прикметі якісь аптеки? Буду вдячна |
|
|
|
kircenkotamara |
Дата: Пт, 28-04-2023, 22:56 | Допис # 6 |
Рядовой
Сполучені Штати
Дописи: 5
В аптеці Здравиця ви знайдете ліки, виготовлені відомими світовими виробниками, які відповідають усім міжнародним стандартам якості та безпеки. Фармацевти аптеки готові допомогти вам у виборі необхідних препаратів та відповісти на всі ваші запитання. Тут продаються ліки від псоріазу https://zdravica.ua/likuvannja-psoriazu-ekzemi та не тільки, асортимент дійсно великий. Замовити можна онлайн за найвигіднішою ціною. Я купую тут для себе та дуже задоволена. |
|
|
|