Меню сайта
Форма вхіда
Міні чат
ХТО НА ФОРУМІ?
Сегодня были:
{IF}
ТОП ФОРУМОВ
{ENDIF}{IF}
Фотоальбоми
{ENDIF} {IF}
Сервисы
{ENDIF} {IF}
Пошук на форумі

{ENDIF} {IF}
-----
{ENDIF}
ВОВЧ@НСЬК Пт, 10-07-2026, 20:38
Вітаю Вас Гость | RSS
Кто автор?

[Нові дописи · Участники · Правила форума · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Купить свое жилье
misterbicips Дата: Пн, 06-02-2023, 17:37 | Допис # 1
Сержант
Україна
Група: Користувачі
Дописи: 201
Статус: Offline
Какие цены сейчас на недвижимость? Что лучше купить квартиру или дом? Какой вариант посмотреть в Киеве или рядом если я хочу приобрести свое жилье?                                                                                                                                                               .

Charlitto Дата: Ср, 08-02-2023, 18:20 | Допис # 2
Рядовой
Україна
Дописи: 19
Цитата misterbicips ()
Какие цены сейчас на недвижимость? Что лучше купить квартиру или дом? Какой вариант посмотреть в Киеве или рядом если я хочу приобрести свое жилье?                               .

Квартира может быть дешевле, просто дома обычно строят большие, плюс земля и получается не маленькая стоимость. Хотя большие квартиры с дизайнерским ремонтом тоже могут стоить очень дорого. Посмотрите какие квартиры предлагают в АН Маяк https://mayak.kiev.ua/flats сейчас просто все ищут себе жилье через агентства.

larlauvsnordar56 Дата: Ср, 13-05-2026, 14:19 | Допис # 3
Сержант
Польща
Дописи: 100
Мої старі знайомі нещодавно порадили мені глянути цікаві варіанти новобудов у самому Ужгороді, бо я якраз планував придбати компактне та сучасне житло для самостійного життя. У підсумку я вибрав для себе ЖК Шелест, бо умови оформлення документів та оплати частинами тут виявилися чи не найлояльнішими серед усіх пропозицій на ринку. Мені без жодних проблем погодили вигідну розстрочку на довгі чотири роки, що суттєво зменшило фінансове навантаження на старті. Моя нова однокімнатка хоч і має стандартну площу, але завдяки ергономічному проєкту забудовника https://www.shelest-traksler.com.ua/ вона здається дуже просторою та функціональною. Також дуже радує, що поруч є гарний парк для прогулянок, а наявність облаштованої парковки знімає головний біль щодо безпеки авто. Раджу придивитися, поки ціна ще дозволяє.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright "Bank e-Day" © 2026