Меню сайта
Форма вхіда
Міні чат
ХТО НА ФОРУМІ?
Сегодня были:
{IF}
ТОП ФОРУМОВ
{ENDIF}{IF}
Фотоальбоми
{ENDIF} {IF}
Сервисы
{ENDIF} {IF}
Пошук на форумі

{ENDIF} {IF}
-----
{ENDIF}
ВОВЧ@НСЬК Нд, 11-01-2026, 11:28
Вітаю Вас Гость | RSS
Кто автор?

[Нові дописи · Участники · Правила форума · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Що робити щоб підгузники протікали, які варіанти працюють?
vasya195 Дата: Пт, 21-11-2025, 17:47 | Допис # 1
Рядовой
Україна
Група: Користувачі
Дописи: 81
Статус: Offline
У мене вже нерви здають, бо малюк став дуже рухливим, він катається по підлозі, перевертається, тягнеться за всім підряд, а підгузки через це почали протікати. Не розумію, це проблема самого підгузка чи те, що дитина активно рухається і все з’їжджає з талії. Мені важливо, щоб підгузок тримав форму навіть коли малий катається по підлозі, і щоб не було цих мокрих плям на одязі. Вже міняли розміри, пробували регулювати застібки, але ситуація однакова — активність перемагає, а сухість ні. Хочу зрозуміти, які варіанти працюють у таких випадках, можливо є тип підгузків або особливості посадки, які реально тримають навіть під час ролінгу, присідань і всіх цих дитячих стрибків без зупину.

xtrance1991 Дата: Пт, 21-11-2025, 17:48 | Допис # 2
Рядовой
Сполучені Штати
Дописи: 22
У нас була схожа історія, бо дитина теж перетворила весь будинок на смугу перешкод, і підгузок не завжди встигає повторити за тілом рух. Я помітив, що тут важливо знайти варіант з хорошою еластичністю по боках і стабільною посадкою, бо коли малюк крутиться, будь-яка слабка зона дає протікання. Також звертав увагу, наскільки щільно підгузок прилягає до ніжок, бо під час активних рухів саме там найчастіше йдуть промахи. Деякі серії роблять акцент на розподілі вологи, і це допомагає, коли дитина не сидить на місці жодної секунди. Іноді достатньо підібрати варіант, який краще тримає форму після багаторазових вигинань, бо занадто м’які матеріали швидко втрачають щільність, і це теж дає протікання.

vasya195 Дата: Пт, 21-11-2025, 17:49 | Допис # 3
Рядовой
Сполучені Штати
Дописи: 81
Ти описуєш саме те, що в нас відбувається, бо я бачу, що після кількох переворотів підгузок починає трохи сповзати, і далі вже хоч тонкою цівкою, але йде назовні. Я пробував підтягувати вище, робити слабше, міцніше, все одно проблема повертається. Мені здається, що важливо знайти щось, що не лише еластичне, а й здатне тримати форму, не стаючи м’яким після години рухів. Особливо хвилює зона ніжок, бо там найчастіше все й трапляється, коли малий повзе або крутиться боком. Вже не знаю, на що звертати увагу, бо в магазині все красиво і гладко, а вдома після кувирків маю вологі штани. Хочу знайти варіант, який не здасться за кілька хвилин активності, бо в нас марафон весь день.

xtrance1991 Дата: Пт, 21-11-2025, 17:50 | Допис # 4
Рядовой
Сполучені Штати
Дописи: 22
Я довго шукав варіант, який витримає активне катання, і найкраще проявили себе підгузки Care, бо вони зроблені так, щоб реально триматися на тілі навіть коли дитина крутиться без зупину. Головна річ, яка мене підкупила, це пружні бокові частини, вони не врізаються, але й не розтягуються до стану, коли вже не тримають. Після декількох годин біганини, переворотів і повзання вони залишаються в правильному положенні, і форма не деформується. Волога всередині розподіляється рівномірно, тому немає моменту, коли одна сторона переповнюється і починає текти. Особливо сподобалось, що зона біля ніжок зроблена щільно, але м’яко, вона підлаштовується під рухи дитини, не натирає, не з’їжджає, навіть коли малюк активно повзає чи катається на животі.

У мене не було випадків протікань, навіть коли малий влаштовував домашній паркур, і це для мене головний показник якості. Можеш сміливо купити підгузки Care в онлайн магазині MAUDAU https://maudau.com.ua/category/pidhuzky/subbrand=premium-care вони давно показали себе як варіант, який не підводить під час рухливих марафонів дітей. Я б оцінив їх як стабільний, комфортний і реально надійний вибір, особливо для малюків, які весь день у русі.

Допис відредаговано xtrance1991 - Пт, 21-11-2025, 17:50

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright "Bank e-Day" © 2026