| akvaevgenij |
Дата: Чт, 01-10-2026, 11:39 | Допис # 1 |
| Рядовой
Норвегія
Група: Користувачі
Дописи: 7
Статус: Offline |
де у Вінниці можна замовити прибирання та чистку матраца? Потрібно добре прибрати квартиру після орендарів і почистити матрац |
| |
|
|
| savicmarko150 |
Дата: Чт, 01-10-2026, 11:41 | Допис # 2 |
Рядовой
Нідерланди
Група: Користувачі
Дописи: 8
Статус: Offline |
Я вже досить давно користуюся послугами HomeClean, тому можу порадити їх із власного досвіду. Здаю квартири в оренду, а орендарі трапляються дуже різні, тому після виселення іноді потрібно не просто пройтися з пилососом, а нормально привести до ладу меблі, текстиль та інші речі. Особливо це актуально, коли квартира здається новим мешканцям і хочеться, щоб усе було чистим та охайним. З матрацами теж звертаюся до них. Нещодавно замовляв хімчистку матраців https://homeclean.com.ua/posluhy/khimchystka коли потрібно було підготувати спальне місце для нових мешканців. Зручно, що не доводиться самостійно возитися зі старими плямами, витрачати час на сушіння та шукати відповідні засоби для очищення. Працівники приїжджають зі своїм обладнанням і акуратно виконують роботу, після чого матрац виглядає значно свіжішим. За час співпраці звертався до HomeClean неодноразово, і результат мене влаштовує. Подобається, що не потрібно самостійно організовувати весь процес і купувати окремо засоби для кожного виду забруднення. Тому якщо потрібно привести квартиру до ладу у Вінниці та окремо почистити матрац, можу їх рекомендувати. Для квартир, які регулярно здаються в оренду, така послуга для мене виявилася досить практичною. |
| |
|
|