Меню сайта
Форма вхіда
Міні чат
ХТО НА ФОРУМІ?
Сегодня были:
{IF}
ТОП ФОРУМОВ
{ENDIF}{IF}
Фотоальбоми
{ENDIF} {IF}
Сервисы
{ENDIF} {IF}
Пошук на форумі
 
{ENDIF} {IF}
-----
{ENDIF}
ВОВЧ@НСЬК Сб, 20-04-2024, 08:08
Вітаю Вас Гость | RSS
Кто автор?
 

[Нові дописи · Участники · Правила форума · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: s1on, terabyte, terabyt  
Форуми » ВОВЧАНСЬК: повсякденності/повседневності » НОВОСТИ » Будьте осторожны: участились опасные находки эпохи ВОВ
Будьте осторожны: участились опасные находки эпохи ВОВ
volchansk Дата: Чт, 14-05-2009, 21:57 | Допис # 1
Admin
Україна
Група: Модератори
Дописи: 1175
Статус: Offline
ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ!
В Харківській області щорічно вилучається та знешкоджується велика кількість (понад 4000 одиниць) застарілих боєприпасів (снаряди, протипіхотні та мінометні міни, авіабомби). Тільки за період з 17.02.по 27.04.2009 року внаслідок спроб самостійного вилучення вибухонебезпечних предметів постраждало 10 осіб (з них 4 дітей), у тому числі загинуло 4 особи (з них 2 дітей).
У разі виявлення вибухонебезпечних або схожих з ними предметів необхідно: припинити роботи в районі виявлення вибухонебезпечних предметів; огородити місцезнаходжен- ня вибухонебезпечних предметів і при можливості виставити охо-рону (для огорожі можна використовувати різні підручні матеріали: дошки, жердини, мотузки, шматки матерії та інше); повідомити про знахідку в органи місцевої влади, в Вовчанське районне управління ГУ МНС України в Харківській області за телефоном 4-40-01 або 101 або особисто за адресою м. Вовчанськ, вул. Привокзаль- на, 30, а також до Вовчанського районного відділу ГУ МВС України в Харківській області за телефоном 4-26-66 або 102 або особисто за адресою м. Вовчанськ, вул. Дзержинського, 6. У будь-якому разі при виявленні ВНП або предметів підозрілого характеру слід пам’ятати, що тільки безумовне виконання заходів безпеки є гарантом того, що випадку каліцтва чи загибелі не станеться, а знахідка буде знешкоджена без завдання шкоди.
При знаходженні вибухонебезпечного предмета категорично забороняється: намагатися самостійно вилучити знахідку із землі; брати вибухонебезпечний предмет до рук; наносити по вибухонебезпечному предмету удари; робити спроби розібрати вибухонебезпечний предмет; переносити або перекатувати з місця на місце; кидати вибухонебезпечний предмет в багаття або розводити над ним полум’я.


.
 
Gamlet Дата: Ср, 27-05-2009, 17:38 | Допис # 2
Рядовой
Україна
Група: Перевірені
Дописи: 98
Статус: Offline
Это все понятно что нельзя самому снаряды кантовать, разминировать и т.д. Но обычно получается гораздо обиднее ))) Приезжаешь покопать огородик и через часик плодотворной работы в очередной раз вгоняешь лопатой в землю, попадаешь в снаряд.. пыль, земля и уши по ветру летят )))

---
Даже трех-часовой доклад нужно начинать со слов - "Буду краток..."
 
Форуми » ВОВЧАНСЬК: повсякденності/повседневності » НОВОСТИ » Будьте осторожны: участились опасные находки эпохи ВОВ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright "Bank e-Day" © 2024