Меню сайта
Форма вхіда
Календар
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Пошук
{IF}
Інші Новини
в мережі
Google.News
Google.blogs
Яndex.Блоги
RAMBLER
МЕТА.news
Новини на форумі ПОВСЕДНЕВНОСТИ: [01-04-2024] Онлайн ігри; [28-02-2024] Податкова служба; [07-01-2024] Нужны качественые инсектициды;
Последние Новини
[29-02-2012] Владимир Немировский: Поменяли только ко... (0)
[26-02-2012] У Вас есть в продаже "Брехунець&quo... (0)
[24-02-2012] Начальником Волчанской межрайонной ГНИ н... (1)
[22-02-2012] ГПУ возбудила уголовное дело относительн... (0)
[21-02-2012] Община адвентистской Церкви г. Волчанска... (0)
[20-02-2012] Председатель Старосалтовского поссовета ... (0)
[20-02-2012] Волчанский маслоэкстракционный завод нар... (0)
[20-02-2012] За взятку задержан судья Волчанского рай... (0)
[16-02-2012] Школьница пыталась покончить с собой из-... (0)
ВОВЧ@НСЬК Чт, 25-04-2024, 09:00
Вітаю Вас Гость | RSS
Кто автор?  
 НОВОСТИ
Головна » 2011 » Липень » 12 » Підбірка відеорепортажів ЗМІ про трагедію у Вовчанську
Підбірка відеорепортажів ЗМІ про трагедію у Вовчанську
22:11
Трагедія на дискотеці - під час шоу загинула дівчина
1+1



Перший національний


Объектив ТВ


АТН


НТН


ICTV
На жаль нам не вдалося отримати відеозапис з програми Факти тижня від 10.07.11р. (зокрема там демонструвалося відео з мобільних телефонів), тож наводимо лише синхрон цього репортажу


Сюжет № 6
19:09:35-19:16:04(время эфира)
Оксана СОКОЛОВА, ведуча: Ну і ще про одну кримінальну справу, яку сьогодні порушено на Харківщині проти організаторів пінної вечірки. Вони так хотіли заробити, що на заходи безпеки вирішили не витрачатися. В результаті електричним струмом вбито сімнадцятирічну дівчину.
Мирослав ГАНУЩАК, кореспондент: У жовтні їй мало виповнитись 17. Але похід на дискотеку завершився тут. На цвинтарі.
Ольга, мати загиблої: "Це дитина, яку не можна вернути. Ніякий суд, ніякі гроші, не купить не поверне".
Мирослав ГАНУЩАК, кореспондент: Хутір Синельников, де живе Іра, всього за кілька кілометрів від райцентру Вовчанська. Про першу у місті пінну вечірку в єдиному вовчанському диско-барі Зустріч знала вся тутешня молодь. Іра разом з друзями пішла розважатись і вже не повернулась.
Микола, товариш загиблої: "Дискотека була, всі танцювали, веселились. Оця ж піна пішла і хтось крикнув, хто там в піні лежить. Наощуп найшли, винесли".
Аліна, подруга загиблої: "Я побачила, що вона падає, сповзає по стінці з напівзакритими очами. Я підійшла до неї, вона, її дуже било струмом. Я не змогла її взять, поки я бігла щоб сказати щоб струм відключили ще одна дівчина намагалась її взяти, її теж струмом вдарило. Поки виключили струм, не встигли".
Мирослав ГАНУЩАК, кореспондент: Друзі дівчини розповідають, що викликана швидка не приїжджала півгодини. А спроби самотужки врятувати Іру результату не давали. Врешті організатор вечірки погодився відвезти дівчину до лікарні власною машиною.
Аліна, подруга загиблої: "Це був завідуючий, якийсь там на цій дискотеці і сказав що зараз їдемо назустріч. Каже, не будемо портити людям вечір. Каже що все добре, дівчина просто напилась і їй стало погано".
Мирослав ГАНУЩАК, кореспондент: Публіка повірила відвертій брехні організаторів і продовжила танці по оголених дротах.
Олена, відвідувачка дискотеки: "Приехал мужчина, который девочку увозил. Он приехал, сказали что все нормально, дискотека продолжается. А потом на утро мы узнали, что девочка умерла".
Мирослав ГАНУЩАК, кореспондент: Пінне свято припинила міліція. І дуже вчасно, до короткого замикання, яке могло погубити на дискотеці всіх забракло кількох сантиметрів.
В'ячеслав ГАРМАШ, начальника вовчанського райвідділу міліції: "Если бы туда дошла пена, там находится Вы видете розетка электрическая. Произошло бы короткое замыкание. Я думаю, что здесь танцующие, а их было около 200 человек молодежи. Могли бы здесь также закончить свою жизнь.
Мирослав ГАНУЩАК, кореспондент: Експерти-електрики, що прибули на місце події жахнулись. У зоні, де розпилювалась піна безліч розеток і пошкоджених кабелів.
Ігор ЛУПАНДІН, помічник начальника управління МНС в Харківській області: "А мы со школьной скамьи знаем, что вода является очень сильным проводником тока. И естественно когда есть какая либо, какое либо есть повреждение. В том числе и на электрооборудовании и на электропроводке - это всегда может привести к трагедии".
Мирослав ГАНУЩАК, кореспондент: Але схоже інтелектуальний рівень організаторів пінної вечірки нижчий ніж семикласника та і думали вони не про безпеку а про те як нажитись і де зекономити.
В'ячеслав ГАРМАШ, начальника вовчанського райвідділу міліції: " Та же пена, из чего она? Как пояснили организаторы - взяли Галу, заколотили в бочке".
Мирослав ГАНУЩАК, кореспондент: Присутні в ту ніч на дискотеці теж відчули струм. Зверталися до організаторів, але марно.
Микола, товариш загиблої: "Я сам почувствовал. Только до диджея, где то ток пробивает и уже поздно было".
Мирослав ГАНУЩАК, кореспондент: Дівчина роззулася, вилізла ось сюди, на імпровізовану сцену і наступила на кабелі. Смерть настала миттєво. Про те організаторів вечірки порушили кримінальну справу - ненавмисне вбивство, за таке у нас дають до 5 років ув'язнення.
Павло КРАВЧЕНКО, організатор пінних вечірок: "Сама по себе, пеномашина, пеногенератор, он ну не скажем что на 100 процентов безопасен, но 90 процентов дать можно".
Мирослав ГАНУЩАК, кореспондент: Павло провів у Харкові та області вже не один десяток пінних вечірок. Жодних випадків ураження струмом у нього не було. Трагедію у Вовчанську чоловік пояснює халатністю організаторів.
Павло КРАВЧЕНКО, організатор пінних вечірок: "Прежде всего проверяется наличие электричества на полу. Тоесть потому как пена всегда падает вниз, а не вверх она летит, она садится и превращается в воду".
Мирослав ГАНУЩАК, кореспондент: Випадків ураженням струмом трапляються і на великих концертах, де здавалося б все має працювати справно. Через дощі на день Конституції, добряче вдарило гітариста гурту Бумбокс.
Трагічні випадки на дискотеках трапляються нерідко. З початку століття в нічних клубах загинуло півтори тисячі людей. Одна з найбільших трагедій - пожежа в російському нічному клубі Хромая лошадь. Вийти встигли не всі, 156 людей згоріли заживо, або задихнулися димом. Схожа трагедія сталася кілька років тому в американському нічному клубі Стейшн, тут загинуло 100 людей. Обидві масштабні пожежі схожі тим, що вогонь поширився за лічені хвилини. Все, через любов власників клубів до дешевих штучних матеріалів, які легко спалахують. Науковці американського інституту стандартів та технології відтворили умови пожежі в клубі Стейшн. Ось спалахує вогонь, так він розгоряється до 30-ї секунди, через хвилину горить майже все, а приміщення окутує дим. Через півтори хвилини вижити вже нереально. Вовчанський диско-бар Встреча ледве не став українською Хромой лошадью. Через нехлюйство організаторів загинула молода дівчина. Мама Ірини в роздамах чи судитися з нічним клубом.
Ольга, мати загиблої: "Ну я б хотіла, щоб вона була ця справедливість. Хотя я ж вам кажу, що дитину мою вже не верне ніхто. І це така утрата, яку нічим не загладить, нічим, зовсім нічим".

Теги: пенная вечеринка
Читайте також:
до речі... . . . .
Що пишуть про це в Мережі: Яndex Яndex  Google Google Блоги Блоги Яndex.News Новини
Категорія: ЗМІ | Переглядів: 1373 | Додав: administrator | Рейтинг: 0.0/0 |
Всьог коментарів: 0
Дописувати коментарі можуть лише зареєровані користувачі
[ Реєстрація | вхід ]
та користувачі В Контактi
Разделы новостей
Влада [170]
Фотоновини [9]
Економіка [92]
Спорт [35]
Культура [37]
Екологія [32]
Інфраструктура [59]
Політика [19]
Соціальний захист [10]
Суспільство [80]
ЗМІ [38]
До відома! [110]
Негаразди [374]
Інше [78]
х-Анонсы и планы [10]
х-Встречи [7]
Міні-чат
Опитування
Какие материалы Вы искали на нашем сайте?

[ Результаты · Архив опросов ]

Всего ответов: 435
Друзі сайту

наша кнопка
Волчанск (Украина) - сайт земляков

Статистика

Онлайн всього: 1
Гості: 1
Користувачі: 0
Copyright "Bank e-Day" © 2024