Меню сайта
Форма вхіда
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
{IF}
Інші Новини
в мережі
Google.News
Google.blogs
Яndex.Блоги
RAMBLER
МЕТА.news
Новини на форумі ПОВСЕДНЕВНОСТИ: [01-04-2024] Онлайн ігри; [28-02-2024] Податкова служба; [07-01-2024] Нужны качественые инсектициды;
Последние Новини
[29-02-2012] Владимир Немировский: Поменяли только ко... (0)
[26-02-2012] У Вас есть в продаже "Брехунець&quo... (0)
[24-02-2012] Начальником Волчанской межрайонной ГНИ н... (1)
[22-02-2012] ГПУ возбудила уголовное дело относительн... (0)
[21-02-2012] Община адвентистской Церкви г. Волчанска... (0)
[20-02-2012] Председатель Старосалтовского поссовета ... (0)
[20-02-2012] Волчанский маслоэкстракционный завод нар... (0)
[20-02-2012] За взятку задержан судья Волчанского рай... (0)
[16-02-2012] Школьница пыталась покончить с собой из-... (0)
ВОВЧ@НСЬК Ср, 17-04-2024, 00:57
Вітаю Вас Гость | RSS
Что здесь изображено?  
 НОВОСТИ
Головна » 2010 » Грудень » 6 » Відбулось третє пленарне засідання Першої сесії Вовчанської міської ради
Відбулось третє пленарне засідання Першої сесії Вовчанської міської ради
11:13
3 грудня 2010 року відбулось третє пленарне засідання Першої сесії Вовчанської міської ради VI скликання Вовчанського району Харківської області.
На порядок денний третього пленарного засідання 3 грудня 2010 року головою міської ради були винесені питання, запроновані узгоджувальною комісією: Про затвердження структури виконавчого органу Вовчанської міської ради та її виконавчих органів; Про утворення виконавчого комітету Вовчанської міської ради VI скликання, визнання його чисельності, затвердження персонального складу.
Фракція Партії регіонів у міській раді висунула інший порядок денний з включенням питань по постійно діючим комісіям та регламенту міської ради, а запропонований Вовчанським міським головою порядок денний не був підтриманий.
На цьому 1 сесія Вовчанської міської ради VI скликання свою роботу закінчила.


до речі... . . . .
Що пишуть про це в Мережі: Яndex Яndex  Google Google Блоги Блоги Яndex.News Новини
Категорія: Влада | Переглядів: 1107 | Додав: administrator | Рейтинг: 0.0/0 |
Всьог коментарів: 4
0  
3 raptor   (06-12-2010 11:32) [Матеріал]
Важливо, що напередодні третього пленарного засідання, 2 грудня 2010 року на другому пленарному засіданні Першої сесії Вовчанської міської ради за ініціативи всіх депутатів, для плідної роботи наступних пленарних засідань, з метою злагодженої роботи депутатського корпусу, для вироблення спільної точки зору по найбільш важливим питанням, було вирішено створити узгоджувальну комісію. В склад комісії ввійшли депутати:
Антоненко О.А.
Перекопський А.Н.
П’явка І.В.
Міхно Г.К.
Співак М.В.
Федоров В.М
Шабельник В.М.
Комісія 2 грудня 2012 року зібралася в повному складі і переглянула всі питання стосовно „Положення про постійно діючі комісії при міській раді”, їх кількісний склад та чисельність.

В подальшому 3 грудня 2010 року представники комісії Федоров В.М., П’явка І.В. за участі Антоненка О.А. та Камінської О.В. зібралися в міській раді і дійшли повної згоди з питань, які виносяться на розгляд сесії.
На порядок денний третього пленарного засідання 3 грудня 2010 року головою міської ради були винесені узгоджені питання: Про затвердження структури виконавчого органу Вовчанської міської ради та її виконавчих органів; Про утворення виконавчого комітету Вовчанської міської ради VI скликання, визнання його чисельності, затвердження персонального складу.
Та фракція Партії регіонів у Вовчанській міській раді VI скликання висунула інший порядок денний з включенням питань по постійно діючим комісіям та регламенту міської ради.
Запитується: навіщо ж працювала узгоджувальна рада, чим зумовлена позиція більшості в міській раді, чим обумовлено відхід Партії Регіонів від досягнутого порозуміння ?


0  
2 raptor   (06-12-2010 11:18) [Матеріал]
02-3 грудня 2010 року відбулось друге і третє пленарні засідання Першої сесії Вовчанської міської ради VI скликання Вовчанського району Харківської області.
Як і передбачено Конституцією України та діючим законодавством про місцеве самоврядування в Україні Вовчанській міський голова Камінська О.В. з урахуванням пропозицій депутатів міської ради, підготувала та внесла на затвердження ради порядок денний.
Зокрема, до порядку денного було внесено: питання про реєстрацію депутатської фракції Партії регіонів у Вовчанській міський раді VI скликання; Про обрання секретаря Вовчанської міської ради VI скликання; Про затвердження структури виконавчого органу Вовчанської міської ради та її виконавчих органів; Про утворення виконавчого комітету Вовчанської міської ради VI скликання, визнання його чисельності, затвердження персонального складу.
При обговоренні питань до порядку денного присутній на сесії депутат міської ради Антоненко О.А., звертаючись до сесії, наголосив, що депутати міської ради саме від Партії Регіонів, яких у міський раді 27 (всього депутатів міської ради 36), повинні і можуть працювати плідно та ефективно на користь територіальної громади. Жителі міста Вовчанська чекають від дій та рішень депутатського корпусу плідної роботи по вирішенню питань, яких у їх рідному місті є достатня кількість.
Таку пропозицію депутата Антоненко О.А. підтримав і присутній на сесії голова Вовчанської районної ради Степанець А.В., який як і Антоненко О.А. також запропонував міський раді прийняти Регламент роботи міської ради та Положення про постійні комісії.
Саме вказані ці два питання стали відправним моментом про змінення тільки що проголошеної своєї позиції про ефективність роботи депутатського корпусу міської ради від Партії Регіонів.
Розбіжності у поглядах на ці два питання є в тому, що міській голова Камінська О.В., відстоюючи права та інтереси жителів міста, та дотримуючись вимог Конституції і законів України, запропонувала спочатку оприлюднити проект Регламенту роботи міської ради та Положення про постійні комісії міської ради у місцевих засобах масової інформації та мережі Інтернет.
Саме так діяти депутатів міської ради вимагає зокрема ст. 19 Конституція України, та відповідний закон про місцеве самоврядування в Україні. У даному випадку, оскільки Регламент роботи і Положення про постійні депутатські комісії Вовчанської міської ради є регуляторними актами, вони обов’язково повинні бути оприлюдненні у місцевих засобах масової інформації та мережі Інтернет.
Вказане оприлюднення необхідно не тільки для формальної сторони справи, а головне, щоб жителі Вовчанська, які обрали депутатів до міської ради, змогли б мати можливість на відкритість такої інформації. Тобто кожен житель міста зміг би ознайомитись з даним документом, проаналізувати його та при необхідності міг би подати до нього зауваження та свої пропозиції, які потім депутати розглянули б на черговій сесії міської ради, та змогли б внести правки до проекту вказаного документу. Адже жителі міста мають на це законне право. Це вони голосували за обраних депутатів і чекають від них відкритості і дотримання законності.
З такою пропозицією зовсім не згодні були 27 депутатів від Партії Регіонів, які вважають, що Регламент роботи і Положення про постійні комісії Вовчанської міської ради не є регуляторними актами, а відтак вони не можуть бути оприлюдненні і донесені до уваги жителів міста Вовчанська.

0  
1 raptor   (06-12-2010 11:16) [Матеріал]
У такій зовсім не законний спосіб депутати від Партії Регіонів віддаляють від себе жителів територіальної громади міста, які їх же і обрали. Тому стає закономірне питання, а для кого депутати від партії Регіонів намагаються працювати, якщо віддаляють від себе своїх обранців? Це питання повинен вирішите для себе кожен виборець, який голосував саме за обрання депутатів від Партії Регіонів.
Тому, як і слід було очікувати, запропонований Вовчанським міським головою порядок денний не був підтриманий 27 депутатами від Партії Регіонів, а сесія була закрита. Ресурс на ефективну роботу сесії депутатами від Партії Регіонів, які мають більшість та ухвальний голос в раді, було вичерпано.
Склалася дуже дивна ситуація, коли депутати від Партії Регіонів, висловлюючи свою готовність до ефективної роботи ї вирішенню негайних питань, у той же час, маючи більшість у міський раді, безмотивовано приймають абсолютно протилежне рішення, голосуючи проти формування виконавчих органів ради та її апарату, запропонованого міським головою.
При такому неконструктивному підході вже можна бачити так звану «ефективність» роботи депутатського корпусу від Партії регіонів, про яку вони так багато кажуть.
В той же час Президент України В. Янукович у своєму зверненні до співвітчизників наголосив: « Зараз настав час для усіх обраних посадовців- від депутатів парламенту до представників місцевих рад, відкинути непорозуміння та почати працювати разом. Я закликаю усіх відкласти вузько партійні інтереси та зосередитися на спільній роботі в ім’я народу України.»

Поки що ми бачимо, що міський голова відкинувши емоції, керується в своїй діяльності Законами України, та вимагає всіх депутатів дотримання законності своїх дій при виконанні депутатських повноважень. Адже неможливо приймати в угоду вузько фракційним інтересам, маючи депутатську більшість, заздалегідь незаконні рішення.
На жаль у громадян України забрали їх право „обиратися та бути обраними” і всі депутати міської ради були висунуті, згідно діючого законодавства від різних партій. Але давайте не забувати, що хоча висування було від партій, але обирав народ, мешканці нашого міста. Будучи обраними жителями міста, необхідно керуватись не партійністю, а тим, що ВСІ МИ ЖИТЕЛІ ОДНОГО МІСТА, В ІНТЕРЕСАХ ЯКОГО ПОВИННІ ДІЯТИ.


Дописувати коментарі можуть лише зареєровані користувачі
[ Реєстрація | вхід ]
та користувачі В Контактi
Разделы новостей
Влада [170]
Фотоновини [9]
Економіка [92]
Спорт [35]
Культура [37]
Екологія [32]
Інфраструктура [59]
Політика [19]
Соціальний захист [10]
Суспільство [80]
ЗМІ [38]
До відома! [110]
Негаразди [374]
Інше [78]
х-Анонсы и планы [10]
х-Встречи [7]
Міні-чат
Опитування
Ваш возраст?

[ Результаты · Архив опросов ]

Всего ответов: 827
Друзі сайту

наша кнопка
Волчанск (Украина) - сайт земляков

Статистика

Онлайн всього: 1
Гості: 1
Користувачі: 0
Copyright "Bank e-Day" © 2024