Меню сайта
Форма вхіда
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
{IF}
Інші Новини
в мережі
Google.News
Google.blogs
Яndex.Блоги
RAMBLER
МЕТА.news
Новини на форумі ПОВСЕДНЕВНОСТИ: [01-04-2024] Онлайн ігри; [28-02-2024] Податкова служба; [07-01-2024] Нужны качественые инсектициды;
Последние Новини
[29-02-2012] Владимир Немировский: Поменяли только ко... (0)
[26-02-2012] У Вас есть в продаже "Брехунець&quo... (0)
[24-02-2012] Начальником Волчанской межрайонной ГНИ н... (1)
[22-02-2012] ГПУ возбудила уголовное дело относительн... (0)
[21-02-2012] Община адвентистской Церкви г. Волчанска... (0)
[20-02-2012] Председатель Старосалтовского поссовета ... (0)
[20-02-2012] Волчанский маслоэкстракционный завод нар... (0)
[20-02-2012] За взятку задержан судья Волчанского рай... (0)
[16-02-2012] Школьница пыталась покончить с собой из-... (0)
ВОВЧ@НСЬК Пт, 19-04-2024, 10:28
Вітаю Вас Гость | RSS
Кто автор?  
 НОВОСТИ
Головна » 2010 » Грудень » 31 » Вовчанщина 2010: події і люди
Вовчанщина 2010: події і люди
13:34
ВІДЗНАЧИВ свій історичний ювілей один із найстаріших закладів освіти Вовчанщини – загальноосвітня школа №3, де вже 25 років незмінним директором працює М.Крушедольський.

ЗА ПІДСУМКАМИ проведеної роботи та спираючись на результати всіх конкурсів професійної майстерності, переможцями районного етапу конкурсу «Учитель року 2010» визначено А.Джуру у номінації хімія (Різниківська ЗШ), М.Селецьку у номінації математика (гімназія№1), Л.Дерев’янко у номінації трудове навчання (Пільняньска ЗШ) та І.Цапко у номінації правознавство (ліцей №2).

НАРОДНИЙ ансамбль танцю «Радість» районного Будинку культури під керівництвом О.Хомутова брав участь у ІІІ Всеукраїнському фестивалі «Танці з Карпатами», що проходив в м.Ужгороді. За досягнутий успіх колектив відзначено дипломом лауреата фестивалю. Дипломами також було нагороджено керівника ансамблю О.Хомутова та всіх учасників колективу.

ЗГІДНО рішення розширеної колегії Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства та Президії Харківського обкому профспілки робітників лісового господарства переможцем виробничого змагання серед лісгоспів області за 2009р. став колектив ДП «Вовчанське лісове господарство» (директор Діденко М.І.).

НА РОЗШИРЕНИХ зборах активу району заступник голови облдержадміністрації В.Дулуб оголосив розпорядження Президента України В.Януковича, згідно з яким з 16 квітня поточного року головою Вовчанської районної держадміністрації призначено В.Панова.

НА XLIV (позачерговій) сесії районної ради за результатами таємного голосування головою районної ради було обрано А.Степанця.

Василю Петровичу ГРОМОВУ виповнилося 90 років. З них 47 він присвятив становленню і розвитку в районі хореографічного мистецтва, вихованню і навчанню секретам танцювальної майстерності не одного покоління вовчанських танцюристів. І цим одержав цілком заслужене всенародне визнання.

КОМАНДА Вовчанського технікуму з волейболу зайняла перше місце в обласних змаганнях серед навчальних закладів І–ІІ рівнів акредитації Міністерства АПК, чим виборола право захищати честь Харківської області на зональних Всеукраїнських іграх з волейболу серед чоловічих команд. Волейболісти Вовчанського технікуму змагалися з кращими командами Луганська, Донецька, Запоріжжя, Дніпропетровська, де у загальній боротьбі стали першими і вийшли у фінал Всеукраїнських змагань з волейболу.

НА ЧЕМПІОНАТІ України з кікбоксінгу, де виступало 625 спортсменів з 16 областей і 2 регіонів України вихованці Вовчанської ДЮСШ, які виступали у складі збірної області, завоювали одне перше, одне друге та одне третє і
п’яте місця.

У ПЕРЕДДЕНЬ свята Перемоги у Старосалтівській гімназії, виконуючи рішення Вовчанської районної ради щодо відновлення історичної справедливості, на приміщенні гімназії урочисто було відкрито меморіальну дошку пам’яті Героя Радянського Союзу О.Щербака, ім’я якого було присвоєно школі ще в 1985 році.

ДО ДНЯ Перемоги у Пролетарському відбулася знаменна подія - пройшло урочисте відкриття нового меморіалу на братській могилі визволителів села.

ДО 65-РІЧЧЯ ПЕРЕМОГИ територія пункту пропуску «Плетенівка», яка є найбільш виразною ознакою розділу Росії та України на дві держави, вперше за свою історію стала територією, що у єдиному строю об’єднала ветеранів Великої Вітчизняної війни Вовчанська та Шебекіно. Саме в цей день, ось тут на кордоні двох держав, солдати, які разом боронили рідну країну від ненависного ворога, змогли вперше за багато років міцно обійняти один–одного та привітати із спільним і для них, і для всіх нас святом – Днем Перемоги.

В ОБЛАСНОМУ центрі пройшла чергова, восьма спартакіада підприємств авіабудівної галузі Харківщини, у якій взяла участь і команда ПАТ «Вовчанський агрегатний завод». Наша команда виступила дуже вдало і впевнено посіла
перше місце.

КРАЩІ юні спортсмени району на обласних щорічних спортивних змаганнях «Спорт протягом життя» вибороли почесне призове місце і стали учасниками чемпіонату України з легкоатлетичного чотириборства.

ЮНА вовчанська поетеса Катерина Ветрова в рамках відзначення дня народження Т.Шевченка та вшанування його творчості взяла участь в регіональному конкурсі читців «Вічне слово Кобзаря». Серед 16 авторів віршів з різних областей України вона посіла 1 місце в номінації «Кращий автор» і була нагороджена дипломом відповідного ступеня та цінним подарунком.

ЦЬОГО року вокальному ансамблю української пісні «Вишенька» Вовчансько-Хутірського Будинку культури виповнилося 25 років.

Владислав ВОЙЧЕНКО (учень школи №7) став срібним призером чемпіонату України з боксу серед юнаків, одночасно виконавши норматив кандидата в майстра спорту.

НА ЧЕРГОВІЙ, дев’ятій міжнародній спартакіаді профспілок авіабудівників України серед чотирнадцяти команд спортсмени ПАТ «Вовчанський агрегатний завод» посіли почесне друге місце.

НАРЕШТІ вирішено питання за ініціативи голови райдержадміністрації В.Панова щодо організації перевезення пасажирів міським соціально-кільцевим автобусним маршрутом.

У 2010 РОЦІ виповнилося 27 років з дня відкриття дошкільного навчального закладу «Барвінок» у Старому Салтові.

ДО НАШОЇ церкви повернулася ікона святої Марії Магдолини, яка була однією з святинь нашої ще старої церкви і після пожежі довгі роки зберігалася у церкві села Черне Великобурлуцького району.

НИНІШНІЙ рік для Рубіжненської громади особливо святковий. Адже, коли відзначається чергова річниця визволення села від німецько-фашистських загарбників, на цю землю прийшло ще одне свято – 350
річниця з дня заснування села.

НАШІ ЗЕМЛЯКИ врятували від вогню села Михайлівські дачи, Лаптєвка, Сомово, Кожевне Російської Федерації. За проявлений героїзм та мужність при ліквідації пожеж усі наші земляки нагороджені медалями Росії «За
співробітництво у боротьбі з пожежами». Нагороди вручав губернатор Воронезької області та керівник МНС РФ у Воронезькій області.

НА ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ сільському фестивалі-конкурсі мистецтв «Боромля - 2010», який проходив у Тростянці, самодіяльний колектив «Вишенька» виборов в ході гала-концерту першість. Наші земляки завоювали два перших місця-за виступ суто ансамблю «Вишенька», до складу якого входить 15 учасників та квінтету співаків, теж зі складу самого ансамблю. І ті, і інші привезли на Вовчанщину дипломи лауреатів та перші премії.

ВОВЧАНЩИНА відзначала вже традиційне для району свято – День територіальних громад, яке пройшло під гаслом «Його величність Хліб».

НА МІЖНАРОДНОМУ фестивалі сучасного танцю «АRT –Bomb», який проходив у Харкові команда нашого клубу - «Прайз», у складі якої було дев’ять юних спортсменів, посіла перше загальнокомандне місце.

НА ЧЕМПІОНАТІ України та міжнародному фестивальному русі «Бегущие по волнам», які проходили у курортному місті Євпаторія, перше місцена фестивалі посіла Дар’я Корлякова в номінації «Диско-шоу», а на чемпіонаті України Те-
тяна та Олександр Левчуки стали срібними призерами в номінації «Диско-фристайл», в цій же номінації, виступаючи у складі малої групи, юні спортсмени з Вовчанська посіли третє місце.

У ПЕРЕПОВНЕНОМУ залі Будинку культури пройшов фінал районного конкурсу «Міс Вовчанщини-2010». Корону переможниці конкурсу і почесне звання «Міс Вовчанщини» отримала А.Шинкарьова, (Білий Колодязь).

В ЖИТТІ міста та й всієї громади району відбулася урочиста і давно очікувана подія - освячено і відкрито Вовчанський Свято–Жено-Мироносицький Храм.

ЗАВЕРШЕНО роботи по підведенню на околицю Білого Колодязя газогону високого тиску.

У СЕЛИЩІ Старий Салтів за ініціативи та при фінансовій підтримці підприємця і мецената В.Вербицького розпочато відродження церкви Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, яка свого часу була справжньою окрасою цього населеного пункту.

ВІДБУЛАСЯ перша сесія районної ради шостого скликання, на якій було обрано голову районної ради - А.Степанця.

НА ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ турнірі найсильніших боксерівюніорів 1995-1996 років Геннадій Петренко посів третє місце і став членом збірної України. Це - найкращий результат, досягнутий на турнірі найсильніших боксерів для представників Харківщини!

ПЕРШІСТЬ району з футболу серед колективів фізичної культури виборола другий рік поспіль команда «Вільча-ДМК».

ВІДБУЛАСЬ обласна Спартакіада держслужбовців. Участь у ній взяла і команда Вовчанської райдержадміністрації, яку очолив особисто її голова В.Панов. З 30 команд учасниць вовчани посіли 5 загальнокомандне місце.

У КОНКУРСІ «Податки очами дітей» голова обласної ДПА С.Денисюк вручив дипломи за перше місце Карині Кухаренко та за друге – Дар’ї Корляковій.

ВОВЧАНСЬКИЙ агрегатний завод відсвяткував ювілей – 40 років з дня заснування підприємства.

НА Всеукраїнському фестивалі хореографічного мистецтва «Аrt Феєрія-2010» спортсмени вовчанського клубу «Прайз», серед більш, ніж двох тисяч учасників показати справжню майстерність, посівши призові місця.

В УРОЧИСТІЙ обстановці було перепоховано останки захисників Вітчизни у с.Рубіжне.



до речі... . . . .
Що пишуть про це в Мережі: Яndex Яndex  Google Google Блоги Блоги Яndex.News Новини
Категорія: Суспільство | Переглядів: 1106 | Додав: administrator | Рейтинг: 0.0/0 |
Всьог коментарів: 1
0  
1 Alexxx   (07-01-2011 21:51) [Матеріал]
Нам есть чем гордиться! С новым годом!

Дописувати коментарі можуть лише зареєровані користувачі
[ Реєстрація | вхід ]
та користувачі В Контактi
Разделы новостей
Влада [170]
Фотоновини [9]
Економіка [92]
Спорт [35]
Культура [37]
Екологія [32]
Інфраструктура [59]
Політика [19]
Соціальний захист [10]
Суспільство [80]
ЗМІ [38]
До відома! [110]
Негаразди [374]
Інше [78]
х-Анонсы и планы [10]
х-Встречи [7]
Міні-чат
Опитування
Каким Интеретом вы пользуетесь?

[ Результаты · Архив опросов ]

Всего ответов: 230
Друзі сайту

наша кнопка
Волчанск (Украина) - сайт земляков

Статистика

Онлайн всього: 2
Гості: 1
Користувачі: 1
kirilzhilenko80
Copyright "Bank e-Day" © 2024