Хорчу купити корм для кота
|
|
eviktor463 |
Дата: Пт, 19-05-2023, 17:07 | Допис # 1 |
Рядовой
Нідерланди
Група: Користувачі
Дописи: 28
Статус: Offline |
Всім привіт. Нещодавно моя дочка принесла додому маленьке кошеня. Я спочатку я був проти. Але потім придивився до цього милого пухнастика і вирішив його залишити. У їжі він не вибагливий. Але все ж таки хочу купити йому корми, щоб розбавити харчування і щоб він отримував усі необхідні вітаміни. Порадьте мені надійний зоомагазин. |
|
|
|
semen26031989 |
Дата: Пт, 19-05-2023, 17:08 | Допис # 2 |
Рядовой
Сполучені Штати
Дописи: 4
Доброго дня. Мій син, як і ваша дочка, носить усіх тварин до хати. Таким чином, кілька місяців тому у нас вдома з'явилося два коти. Я спочатку теж був проти. Але вони виявились такими прикольними, що я не міг їх вигнати. Тепер вони мешкають з нами. Корм я їм купую в одному зоомагазині. Можу підказати, куди вам слід звернутися. |
|
|
|
eviktor463 |
Дата: Пт, 19-05-2023, 17:10 | Допис # 3 |
Рядовой
Нідерланди
Дописи: 28
Як мені сказала одна моя знайома, якщо наші діти у цьому віці шкодують тварин, то ростуть людяними. І я повністю згоден з нею. Ви мені підкажете, де купуєте корми? У якому зоомагазині? І які мені краще вибрати? |
|
|
|
semen26031989 |
Дата: Пт, 19-05-2023, 17:19 | Допис # 4 |
Рядовой
Сполучені Штати
Дописи: 4
Я раджу відвідати зоомагазин MasterZoo. Мені його порекомендував знайомий ветеринар, який не перший рік теж купує там корми для котів https://masterzoo.ua/ua/catalog/koti/korm-dlya-kotv/ тут. Вибір завжди величезний, ціни доступні. Щодо вибору, можу порекомендувати сухий корм для кошенят KIRBY CAT зі смаком яловичини та курки. Його переваги в тому, що він містить комплекс вітамінів, що зміцнюють скелет та зуби. Також у ньому багато білків для зміцнення імунітету. Весь вибір можна побачити, перейшовши на сайт магазину. Асортимент величезний. Все завжди свіже та якісне. Вдалої вам покупки.
Прикріплено:
7724312.jpg
(25.7 Kb)
Допис відредаговано semen26031989 - Пт, 19-05-2023, 17:22 |
|
|
|