Меню сайта
Форма вхіда
Міні чат
ХТО НА ФОРУМІ?
Сегодня были:
{IF}
ТОП ФОРУМОВ
{ENDIF}{IF}
Фотоальбоми
{ENDIF} {IF}
Сервисы
{ENDIF} {IF}
Пошук на форумі
 
{ENDIF} {IF}
-----
{ENDIF}
ВОВЧ@НСЬК Чт, 28-03-2024, 16:02
Вітаю Вас Гость | RSS
Что здесь изображено?
 

[Нові дописи · Участники · Правила форума · Пошук · RSS ]
Форуми » ПРО ВСЕ/ОБО ВСЕМ » ПОЛИТИКА » ЯЗЫКОВОЙ ВОПРОС
ЯЗЫКОВОЙ ВОПРОС
Гость Дата: Нд, 06-06-2010, 11:44 | Допис # 61
Узбекистан
Група: Гості





К сожалению я не могу закинуть карту Белгородской губернии 1727 года где Харьков входил в ее состав как наверное и Волчанск !!И У МЕНЯ ЕСТЬ ТОВАРНЫЙ ЖЕТОН ХАРЬКОВА ЗА 1836 ГОД ГДЕ ХАРЬКОВ НАПИСАН КАК РОССИЯ!! РОССИЙСКИМ ЦАРЯМ НАВЕРНОЕ БЫЛО ВСЕ РАВНО!!КАК РАСПРЕДЕЛЯТЬ АДМИНИСТРАТИВНЫЕ ЕДИНИЦЫ!!НО ДЕЛО В ТОМ ЧТО БЕЗ РОССИИ НЕ БЫЛО БЫ НИ КАКОЙ СЛОБОДСКОЙ УКРАИНЫ!!(ЛАДНО ВСЕ НАЧАЛИ МОВОЮ КОНЧИЛИ НЕ ИЗВЕСТНО ЧЕМ!!!) НАСЧЕТ ВХОЖДЕНИЯ ВОЛЧАНСКА В 33 ГОДУ Я ОШИБСЯ ПЕРЕПУТАЛ С ВЕЛИКИМ БУРЛУКОМ ДО РЕВОЛЮЦИИ!!!
 
Гость Дата: Нд, 06-06-2010, 13:00 | Допис # 62
Польща
Група: Гості





Сайт повинен бути українською мовою!!!! Ні русифікації.

Так входив Вовчанськ в склад Бєлгородської губернії ну і що з того.

1836 рік це рік царювання Миколи I, туді не тільки Вовчанськ був у складі Росії, щей Польша і Фінляндія.

Ні Російським царям було нє все равно!!!!!! Розподіл адміністративного улаштування держави відбувається не просто так, а за певними засадами. Політичними чи етнічними.

Так в якійсь мірі Ви праві, без Росії не було б Слобожанщини, але в більшості заселяли її вихідці не з теренів Росії, підкреслюю в більшості, а з Надніпрянської України. так росіяни тут були, але їх завжди була меншість, (як і зараз). Але і без Українських національно визвольних подій 1917-1918 рр. не було б і УРСР. І сьогоднішньої України яку доречі як це не дивно в її кордонах створив Й. Джугашвілі та М. Хрущов, а не український народ.

Шановний адміністратор чому Ви ігноруєте мої прохання відносно української мови? Невже це так складно переробити сайт українською мовою? Чому я повинен читати тут російською? Я що в Росії? сайт повинен бути і українською мовою для українців.

 
Гость Дата: Нд, 06-06-2010, 14:40 | Допис # 63
Узбекистан
Група: Гості





сильно вам благодарен!!НО МНЕ КАЖЕТСЯ ВЫ СРУЛЬ ЗЕЛЬМАН МАРДАХАЕВИЧ!!1И К УКРАИНСКОМУ НАРОДУ НЕ ИМЕЕТЕ НИ КАКОГО ОТНОШЕНИЯ!11
 
Гость Дата: Нд, 06-06-2010, 15:04 | Допис # 64
Польща
Група: Гості





Зробіть сайт українською мовою!

До чого Ваше повідомлення? не можу зрозуміти ну давайте я Вас назову аналогічно і що? треба було назвати форум взаємні образи!!! Ви цього хочете?

А Ви яке відношення маєте до українського народу? мовою не володієте, культура спілкування низька, історії не занєте, Ви ненавидите все українське?

А які люди, такі як Ви мають відношення до українського народу? Виж мабуть самі не знаєте до якого народу належите, чи росіянин чи українец, чи совєтский чєловек- без роду, назви, мови та історії.

Сайт повинен бути українською мовою!!!!!!!!

 
Гость Дата: Нд, 06-06-2010, 15:17 | Допис # 65
Узбекистан
Група: Гості





ФАМИЛИЯМИ МОИХ ПРАОТЦОВ ИМЕННО!! В ХАРЬКОВСКОЙ ОБЛАСТИ НАЗВАНЫ 2 СЕЛА ОДНО В ВЕЛ БУРЛУЦКОМ РАЙОНЕ ДРУГОЕ В ВАЛКОВСКОМ!!! И ГОВОРИТЬ Я МОГУ НЕ ХУЖЕ ВАС ТОЛЬКО ПИСАТЬ НЕ УМЕЮ!!! И НЕ ВНОШУ СМУТУ КАК ТРОЦКИЙ ВО ВРЕМЯ РЕВОЛЮЦИИ когда ездил на своем бронепоезде по НАШИМ КРАЯМ!!!!!!!!!!!!!!! ТАК НИКТО НЕ ПРОТИВ ЧТО БЫЛ УКРАИНСКИМ!!!!!
 
Гость Дата: Нд, 06-06-2010, 17:52 | Допис # 66
Польща
Група: Гості





Шановний адміністратор! Дуже, дуже дякую за сайт!!!!! дякую що ми маємо свій сайт про Вовчанськ!!! дякую за українську мову на цьому сайті!!!! Вибачьте що може десь різко, не хотів нікого образити!!!!
 
Гость Дата: Вт, 15-06-2010, 21:24 | Допис # 67
Україна
Група: Гості





biggrin СКІЛЬКИ ВИ НАМ НЕСПІВАЙТЕ ПРО УКРАЇНУ, ЩО ВИ ДУЖЕ ЇЇ ЛЮБИТЕ МОСКАЛІ ТО Є ВЕЛИКА БРЕХНЯ! ЗГАДАЙТЕ ЕЛЬЦІНА! ПРОСНУЛСЯ И ПОДУМАЙ ЧТО ТЫ СДЕЛАЛ ДЛЯ УКРАИНЫ? МАРАЗМ І БІЛЬШЕ НІЧОГО КОМЕНТУВАТИ НЕПОТРІБНО. НУ А ВИСЛОВИ ПІТІПУТА І МЕНДЕЛЯ ЗДОРОВОМУ ГЛУЗДУ НЕПІДДАЮТЬСЯ СТОСОВНО УКРАЇНИ. ШОВИНІЗМ РОСІЙСЬКОЇ ДУМИ СТОСОВНО САМОСТІЙНИХ РІШЕНЬ УКРАЇНИ ЩОДО ЇЇ ПОЛІТИКИ В НАПРЯМКУ ЗАХОДУ? А СЬОГОДЕННЯ! СПОЧАТКУ ФЛОТ, ЕНЕРГОСИСТЕМИ, ПІДПРИЄМСТВА, ЩО НЕДОДІЛИЛИ ВСЕ ЄДИНОЙ І НЕДІЛИМОЇ Р О С Є Е М А Т У Ш К Е! А ПРО НОВУ СПІЛЬНУ ІСТОРІЮ З ТЛУМАЧЕННЯ ІМПЕРІЇ СТОСОВНО УКРАЇНИ ТА ЇЇ ІСТОРИЧНИХ РЕАЛЙ! ВСЕ ПОВИННО ВПИСАТИСЬ В ЄДИНИЙ ТРАКТАТ ІМПЕРІЇ . СЛАВА МО ТАБАЧНИКУ! ГЕРОЙ! ВСЕ ДО НІГ БІЛОКАМЯНОЇ! УКРАЇНЕЦЬ ПРФФЕСОР І. Д. ЦІКАВО, ЯК ОПИШУТЬ НАШОГО ГАРАНТА З ПРОФФЕСОРСЬКИМИ ПРАЦЯМИ ТА СУДИМОСТЯМИ В СУЧАСНОМУ ПІДРУЧНИКУ ІСТОРІЇ УКРАЇНИ????????
 
Гость Дата: Ср, 16-06-2010, 19:30 | Допис # 68
Узбекистан
Група: Гості





ВСПОМНИ 1654 ГОД И ДО НЕГО!! НЕ СТРОЙ ИЗ СЕБЯ СУПЕР ЧЕЛОВЕКА!! КАК РАЗ КОГО ТЫ УКАЗАЛ В ДУМЕ ВСЕ РУССКИЕ!! ЕДЬ В ИЗРАИЛЬ ТАМ ТВОЯ РОДИНА !!!! ПИСАТЬ ПО УКРАИНСКИ ТАМ УЧИЛИ??????????????
 
Roman Дата: Пт, 25-06-2010, 01:54 | Допис # 69
Рядовой
Польща
Група: Перевірені
Дописи: 13
Статус: Offline
ЕДЬ В ИЗРАИЛЬ ТАМ ТВОЯ РОДИНА !!!! ПИСАТЬ ПО УКРАИНСКИ ТАМ УЧИЛИ?????????????
-------------------------------

Ні там вчать писати на ідіш та івріті!
---------------------------------------
ВСПОМНИ 1654 ГОД И ДО НЕГО!!
--------------------
Цікаво що коли укладали угоди з московськими людьми то козаки вимагали перекладача бо не могли зрозуміти що вони від них хочуть!!! (Sic ! )

Доречі і угоду 1654 року треба трактувати обережно. Є різні оцінки як з боку українських істориків (С. Смолій, Сергієнко), з боку радянських істориків ( більшість населення за 50 років, розуміє так цю угоду), ну і точка зору російських істориків ( Карамзін, Ключевський). Трошки забув, є ще так звана європейська точка зору нариклад T. Snyder та ін.

 
volchansk Дата: Пт, 25-06-2010, 09:37 | Допис # 70
Admin
Україна
Група: Модератори
Дописи: 1175
Статус: Offline
Не збереглися оригінали письмових документів, що спонукало до численних спекуляцій, якими поступово "обріс" договір.

.
 
Гость Дата: Пт, 25-06-2010, 14:59 | Допис # 71
Узбекистан
Група: Гості





Какой там договор!!Украину спасла Россия !ПРИЮТИВ НА (ЛЕВОБЕРЕЖЬЕ )КОТОРОЕ СЧИТАЛОСЬ ДИКИМ ПОЛЕМ Россия контролировала дикое поле а не Украина ЕЕ ТОГДА И НЕ ЗНАЛИ КАК ГОСУДАРСТВО!!!!! ТАК ЖЕ И ИСКУССТВЕННОЕ ГОСУДАРСТВО Славяносербия БЫЛО СДЕЛАНО для Славян которые скрывались на этой земле от гнетаТурок и Поляк!
КАКОЙ ТАМ ОРИГИНАЛ ГОЛОВОЙ ПРИКИНЬ И ПОДУМАЙ!!РАЗ НЕТ ОРИГИНАЛА КАЖДЫЙ ВОЛЕН ДУМАТЬ САМ ! ИЛИ СО ВСЕГО МОРЯ ЛЖИ БРАТЬ ТУ КОТОРАЯ ЕМУ НРАВИТСЯ!! :

Додано (25-06-2010, 14:59)
---------------------------------------------
Если верить европейским историкам то все мы для них люди второго сорта!! только ИХ ЕВРОПЕЙСКАЯ ЦИВИЛИЗАЦИЯ УЧИЛА НАС ЧИТАТЬ ПИСАТЬ СТРИЧЬ НОГТИ!И Т Д! А КАСАЕМО всего остального они и заинтересованны разделить и разругать весь Славянский мир!! первой была Польша !Ей навязали истинную веру Католичество Нам Православие !! !

 
Roman Дата: Пт, 25-06-2010, 22:38 | Допис # 72
Рядовой
Польща
Група: Перевірені
Дописи: 13
Статус: Offline
Ну вибачте! На захід від Дніпра, видавалося книг набагато більше ніж у Російській імперії, перші університети зявились у Європі тому і рівень розуміння певних речей у Європі зовсім різний!

Слов’яносе́рбія — адміністративно-територіяльна військова одиниця, утворена російським урядом 1752 на південь від річки Сіверського Дінця між її притоками Бахмуткою і Луганкою. На сході межувала з Землею Війська Донського, на заході — з Запоріжжям, на півночі — з Слобожанщиною, на півдні — з володіннями Кримського ханства. У Слов’яносербії поселено сербів з Угорщини (також болгарів, волохів, греків й інших православних з Туреччини) Населення було організовано на військовий лад, мали деяку автономію і являли собою два полки під проводом Райко Прерадовича й Івана Шевича (1 300 вояків), які відбували службу на Українській лінії.

Я Вас прошу! "Росія врятувала Україну"!!! не говоріть комуністичних дурниць. Ні України ні Росії ще тоді не існувало! Була територія підпорядкована Війську Запорожському і Московське царство!!!!

Термін Росія запровадив Петро 1- Романов! Це скоріше військово політичний союз а ніж угода про обєднання двох суверенних держав!!!! Розуміння української та російської державної ідеї на той час було не таке як зараз!! Неможна інтерпретувати угоду 1654 року виходячі з сьогоднішних ідей про незалежну Україну і Росію. Різні тоді були цінності у людей, рівень розуміння патріотизму та ментальності!

Ні якого Союзу Словянських держав бути найближчим часом не може. Польша, Чехія в ЄС та НАТО. Країни колишньої Югославії теж в ЄС ( ну не всі). Тому для такого Союзу Словян нема передумов.

До чого тут ця концепція людей другого сорту. Це скоріше на Україні реалізується така ідея. Як в тому анекдоті: Нова програма влади "Україна для ЛЮДЕЙ" - список людей додається!!!!

 
Гость Дата: Сб, 26-06-2010, 17:52 | Допис # 73
Узбекистан
Група: Гості





"Россия сольется в одно море великое с прочими землями и племенами Славянскими, ОНА СОСТАВИТ ОДНО МОРЕ ИЛИ ТОТ ГРОМАДНЫЙ ВСЕЛЕНСКИЙ ОКЕАН НАРОДНЫЙ, о коем ГОСПОДЬ БОГ издревле изрек устами всех святых:"ГРОЗНОЕ И НЕПОБЕДИМОЕ ЦАРСТВО ВСЕРОССИЙСКОЕ. ВСЕСЛАВЯНСКОЕ -Гога Магога", ПРЕД КОТОРЫМ В ТРЕПЕТЕ ВСЕ НАРОДЫ БУДУТ( Серафим Саровский)
ПОДОЖДЕМ ЕЩЕ!!!!! angry

Додано (26-06-2010, 17:52)
---------------------------------------------
ТЫ МНЕ ОТВЕТЬ КТО ВСЕ СОЗДАЛ СЛАВЯНОСЕРБИЮ СЛОБОЖАНЩИНУ !??А ТО ШО ТЫ ПИШЕШЬ Я И САМ ЗНАЮ!!

 
volchansk Дата: Сб, 26-06-2010, 18:14 | Допис # 74
Admin
Україна
Група: Модератори
Дописи: 1175
Статус: Offline
Особо ничего не возражая против славянского единства, хотелось бы заметить в этом контексте, что Россия мультинациональное государство, а Украина - относительно мононациональное.

.
 
Roman Дата: Нд, 27-06-2010, 03:44 | Допис # 75
Рядовой
Польща
Група: Перевірені
Дописи: 13
Статус: Offline
Словяносербію створила Російська імперія, УРСР створив грузин Сталін та росіянин Хрушов- з УРСР повстала Незалежна Україна.

Чому ми повинні жити в одній державі з Росією? ну для чого це українцям? Якщо два бідних почнуть жити в одній хаті краще від цього їм не стане! Чи може були приклади коли за останні сто років словянські держави під владою Росії розпочали краще життя? Тоді як ти поясниш Будапешт 1956 року, Прагу 1968 року, події в Польщі в 70-роках. СРСР відствав в розвитку в 70-х років все більше і більше. І все більше і більше людям брехали, а люди вірили.

 
Форуми » ПРО ВСЕ/ОБО ВСЕМ » ПОЛИТИКА » ЯЗЫКОВОЙ ВОПРОС
Пошук:

Copyright "Bank e-Day" © 2024