Меню сайта |
|
 |
 |
ХТО НА ФОРУМІ? |
|
Сегодня были:
| {IF}
{ENDIF}{IF}
{ENDIF} {IF}
{ENDIF} {IF}
{ENDIF} {IF}
{ENDIF} |
 |
ВОВЧ@НСЬК |
 |
Чт, 26-06-2025, 18:20 Вітаю Вас Гость | RSS |
 | |
|
наши форумы
повседневности : ЗЕМЛЯЧЕСТВО : КРАЕВЕДЕНИЕ : Старый салтов : ОБО ВСЕМ
[форум поддержки]
|
 |
| |
Де дізнаватись останні новини Києва?
| |
ingafrollova |
Дата: Пн, 14-04-2025, 23:59 | Допис # 1 |
Рядовой
Україна
Група: Користувачі
Дописи: 29
Статус: Offline |
Хто може підказати, де краще читати щоденні новини про Київ? Хочеться сайт, де є не лише політика, а й культура, спорт, здоров’я, і щоб усе було подано зрозуміло та без "жовтих" заголовків. Може, хтось вже має перевірений варіант? |
|
|
|
xkristinaxbond |
Дата: Вт, 15-04-2025, 00:55 | Допис # 2 |
Рядовой
Україна
Дописи: 24
Раджу подивитися Київ Онлайн https://kyiv-online.com/ — дуже інформативний портал, який охоплює майже всі сфери життя столиці. Є окремі розділи для політики, суспільства, економіки, спорту, здоров’я, культури, а також для армії та біографій відомих людей. Новини подаються лаконічно, без перебільшень і з чітким акцентом на важливе. Анонси подій у місті також регулярно оновлюються, що зручно, коли шукаєш, куди піти на вихідних. |
|
|
|
theohernandezwriter |
Дата: Вт, 06-05-2025, 07:40 | Допис # 3 |
Рядовой
Україна
Дописи: 40
Дуже радий, що є така тематика, адже без новин на сьогоднішній день взагалі нікуди, тим більше без обговорення цих самих новин. Хочу сказати, що так само потрібно звертати увагу на те, де саме ви читаєте новини, я свого часу дуже довго шукав якісний новинний портал, який міг би мені надавати найактуальніші та перевірені новини. Але зараз, я легко можу читати актуальні новини з різних сфер діяльності, а саме нещодавно прочитав цікавий матеріал про компанію EPAM https://startup.co.ua/kompani....y-vplyv , дізнався багато про її історію, секрети успіху та глобальний вплив, який компанія спричиняє на IT ринок. Та й взагалі, завдяки йому не тільки український геймдев для мене зрозумілішим, а й багато інших сфер діяльності, що дало мені більш об'ємне розуміння різних направлень. |
|
|
|
| |