смешные украинские слова и выражения
|
|
лавелас |
Дата: Чт, 08-05-2008, 23:11 | Допис # 1 |
Рядовой
Україна
Група: Перевірені
Дописи: 98
Статус: Offline |
я например знаю такие слово как:гепнувся,стрипездик,залупівка! пока чё то невспоминается больше! а вы чем рассмешите????? Добавлено (06-06-2010, 01:22) --------------------------------------------- Разные языки (и особенно родственные) - это история путей народов, их встреч-переплетений-контактов с другими народами. В украинском прижилось одно слово, "услышанное" через свой путь фонетических искажений, а в русском прижилось другое слово - которое, происходит от того же корня. Например, английское слово «sugar» и немецкое слово «zucker» (в переводе – «сахар, цукор») происходят от индийского слова «sharkara». Но, с точки зрения бенгальца, все произношения, отличные от "шаркара" являются жутким "суржиком". Резюме: ни один язык не бывает нелепым, смешным, странным или неправильным: у каждого языка своя история и своя логика развития... А чтобы не удивляться языкам, надо их знать больше (английский знаешь, и тебя уже не удивляют ни немецкий, ни французский, ни итальянский, а представь себе бабушку, которая знает только русский? тогда и рождаются сказки о заморских странах, где ходят люди с собачьими головами и щебечут по-птичьи).
курить вредно,пить противно,а умирать здоровым жалко |
|
|
|
Lerianna |
Дата: Сб, 12-03-2011, 20:26 | Допис # 91 |
Рядовой
Україна
Дописи: 11
окісок- часть полотна косы. |
|
|
|
Roman |
Дата: Пн, 14-03-2011, 21:26 | Допис # 92 |
Рядовой
Польща
Дописи: 13
А хто знає Смєшниє руськіє слова и виражєния? |
|
|
|
administrator |
Дата: Пн, 14-03-2011, 23:26 | Допис # 93 |
Генералиссимус
Сполучені Штати
Група: Адміністратори
Дописи: 320
Roman, ЩІ
[url=http://photoholst.kharkov.ua/]Печать на холсте/url] |
|
|
|
Гость |
Дата: Сб, 19-03-2011, 22:00 | Допис # 94 |
Російська Федерація
Група: Гості
|
а вот вам ищо хрень спотикачи это сланцы или тапочки хренатень полная я в ахуууууууууууууууууууууе |
|
|
|
administrator |
Дата: Пн, 21-03-2011, 12:24 | Допис # 95 |
Генералиссимус
Сполучені Штати
Спотыкач – крепкий десертный напиток. Также сейчас назьівают Штендер (рекламную конструкцию)
|
|
|
Гость |
Дата: Чт, 31-03-2011, 16:42 | Допис # 96 |
Російська Федерація
|
Мне больше всего прикалывает это выражение: Язык нэ срака, хай балака. |
|
|
|
administrator |
Дата: Пт, 01-04-2011, 00:18 | Допис # 97 |
Генералиссимус
Сполучені Штати
стара пи%да як свіжа риба.
|
|
|
Roman |
Дата: Пт, 01-04-2011, 00:22 | Допис # 98 |
Рядовой
Польща
А мене прикалує що язик тільки буває у тварин, наприклад козлів, баранів, бидла всякого а у людей є мова! тебе це не прикалує, приколіст? Йди у свою Расєю і там смійся зі своєї мови, поняв? а то там ти мабуть боїшся і слово сказати проти свого Путлера та свого вєлікого монголо-фінського язіка. Чи в твойом язіке є щось прікольнає. ви зі своїм язіком вже дістали. |
|
|
|
administrator |
Дата: Пт, 01-04-2011, 00:52 | Допис # 99 |
Генералиссимус
Сполучені Штати
Roman, так сталося що ця тема чомусь стала популярною і такою що має інтерес (мабудь яндекс, йибить...) саме в РФ. Тож слід вести просвітницьку роботу серед наших молодщих товаришів, хай би як там вони не плуталися в термінології. ЯК КАЗАЛА МОЯ вчителька російської мови: "ЇЖАЧОК - ГА-ХА-ГИ-ГИ-ХИ... Ї- Ета буква вьізьіваєт интєрєс" Додано (01-04-2011, 00:52) --------------------------------------------- Roman, персонально для Вас: pekelnyi-bulba
|
|
|
Roman |
Дата: Пт, 01-04-2011, 01:24 | Допис # 100 |
Рядовой
Польща
Не подумайте що я не люблю російську мову - люблю- мені вона подобається - більше того, я мабуть її знаю краще ніж деякі росіяни. Але мову своїх дідів та прадідів я шаную! Хоча де факто на Україні двомовність з домінацією російської мови як більш культурної і більш цивілізованої. |
|
|
|
svoboda |
Дата: Пт, 15-04-2011, 10:54 | Допис # 101 |
Рядовой
Сполучені Штати
Дописи: 14
Хто з псами лягає, той з блохами встає... * * * Як напився, то до криниці задом повернувся * * * Є що згадати,та нема чого дітям розказати * * * Хто любить попа, а хто попадю -... а хто попову дочку * * * Де велика рада, там рідкий борщ * * * Скоріше дурень обдурить розумного, ніж розумний дурня на розум наведе * * * Краще з розумним два рази згубити, як з дурнем раз знайти * * * Хотіли вражі люди, щоб ми розбагатіли, так не діждуть! Додано (15-04-2011, 10:53) --------------------------------------------- Як горілку пють, то мене минають; а як б'ють, то з мене починають. Додано (15-04-2011, 10:54) --------------------------------------------- Чоловік не скотина - більш відра не вип’є
Перейди на бiк добра - у зла закiнчились тiстечка |
|
|
|
Гость |
Дата: Вт, 19-04-2011, 15:56 | Допис # 102 |
Україна
|
семечки - лупиздики))) |
|
|
|
Оля |
Дата: Нд, 01-05-2011, 01:48 | Допис # 103 |
Україна
|
чахлык невмырущий - кащей бесмертный залупивка - стрекоза стрыпыздык - кузнечик вот это смешно а то что раньше написано не понятно что |
|
|
|
administrator |
Дата: Нд, 01-05-2011, 03:10 | Допис # 104 |
Генералиссимус
Україна
Оля, Вы не оригинальны, раньше это уже обзывали бредом